11x Kleurrijke Kerstbomen

Christmas Tree

Het heerlijk avondje is nog maar net achter de rug en de kerstgekte is alweer in volle gang. De winkels puilen uit van de kerstversiering, maar oh wat houden we van deze periode van het jaar. Ook ik moet bekennen dat ik gisteravond samen met mijn vriend, onder genot van kerstmuziek en warme chocolademelk, de kerstboom in huis heb gehaald.

Voor onze eerste kerstboom struinde ik het internet af voor creatieve kerstinspiratie. Het internet staat vol met prachtige plaatjes van versierde dennenbomen die rechtstreeks uit een Vtwonen tijdschrift hadden kunnen komen. Bereid je voor op 11 kleurrijke en bijzondere kerstbomen. Misschien zit hier wel dé kerstboom tussen die bij jou in huis komt te staan.

ZO WIT ALS SNEEUW

Christmas Tree

Christmas Tree

ALS EEN RODE DRAAD

Christmas Tree

Christmas Tree

BONT EN BLAUW 

Christmas Tree

Christmas Tree

EEN PAREL VAN GOUD 

Christmas Tree

Christmas Tree

ANDERS DAN ANDERS

Christmas Tree

Christmas Tree Pinterest

Bron: Pinterest

Tegenwoordig kan het niet gek genoeg met de kerstbomen. Zoals je ziet kunnen de gekste combinaties, vrolijkste kleuren en creatiefste ideeën. Ben je benieuwd naar onze kerstboom? Neem dan zeker even kijkje op mijn Instagram!

Voor diegenen die opzoek zijn naar een mooie kerstboom heb ik nog een fijne tip. Bij Ikea schaf je een dennenboom aan voor €20,- en je ontvangt direct een waardebon t.w.v. €19,-. Je kerstboom kost dus maar één euro! Die euro gaat rechtstreeks naar het Nederlands natuurbehoud dus je draagt ook nog eens je steentje bij de kerst. Lees hier meer over de leuke actie.

Liefs, Melanie

TwitterInstagramBloglovinFacebookYoutube

 

1 Reactie

  1. 12 december 2016 / 22:17

    Wat een fijn inspiratie artikel! Alhoewel ik ‘m zelf denk ik toch iets te gewaagd vind, vind ik die eerste wel wat hebben! En ik moet de onze nog steeds opzetten, maar ik heb nu griep! ? Dat koningsblauwe vind ik ook prachtig! En IKEA is awesome 😉 Merry X mas alvast Mel!

Geef een reactie