Best Of | Week 29

Week 29 is razendsnel gegaan. Het was een week met vroege ochtenden en zere voeten, maar het was het allemaal waard. De week bestond vooral uit werkdagen, maar daarentegen ook weer veel gezelligheid met collega’s en klanten en onwijs veel dankbaarheid.


Ik werk bij Didi. Een kledingwinkel in Zwolle en het is dan ook zeker geen straf om iedere dag tussen kleding te kunnen snuffelen, lieve opmerkingen van klanten te ontvangen en nieuwe ervaringen te kunnen opdoen. Zo ook op donderdag. Donderdag was ik de hele dag te vinden op de werkvloer van half 10 tot 9 uur. Die avond heb ik als avondeten de HEMA kip maaltijdsalade ontdekt. Reepjes kip met sla, stukjes komkommer, tomaat, op de bodem een laag pasta en als kers op de taart een saladedressing. Heerlijk!

Dit bakje met vrolijke kleurtjes vond ik wel een foto waard. Mijn pistoletje staat er een beetje verslagen bij, maar alsnog vind ik dit zo’n frisse foto. Letterlijk. De lekkere, gezonde hap en de lichte kleuren in mijn kleding matchen goed met elkaar. Het geeft me dan ook stiekem weer de motivatie om ‘gezonder’ te eten. Hmm handige manier, het fotograferen van maaltijden.

Wat is jouw lievelingseten?

Liefs, Melanie

TwitterInstagramBloglovinFacebook

EN: Week 29 was going so fast. It was a week with early mornings and painful feets, but is was all worth it. I work in a clothing store called Didi and I love to see happy customers and experiece new things. At a Thursday I had a long day at work and as diner I ate a healthy salad from HEMA with chicken, cucumber, tomato, pasta and a dressing. SO YUMMY! I thought it was worth it to take a picture of all those fresh colors. Secretly it gives me motivation to eat healthy. Hmm, that’s a good way.. photographing meals. What’s your favorite food? Love, Melanie

Geef een reactie