Best Of | Week 39 | Pepernotenwinkeltje

 

Pepernotenwinkel Mel's Mirror

Week 39. Wat was je prachtig. Het weer was heerlijk, de planningen die op mij te wachten stonden waren top en ik heb eruit gehaald wat erin zat. De hele week was ik druk met school en stage en op zaterdagochtend kon ik voor het eerst in maanden weer wat langer van mijn bedje genieten, doordat ik later moest beginnen met werken. Super!

Die zaterdag besloot ik vóór werktijd een nieuw winkeltje te bezoeken. Let op en hou je vast, want er is namelijk een heuse pepernotenwinkel geopend in de grote winkelstraat in Zwolle. Een tijdje geleden las ik een artikel over de aankondiging van dit winkeltje en natuurlijk was ik meteen erg nieuwsgierig. Eenmaal in de Diezerstraat was het even zoeken naar De Pepernotenwinkel van Van Delft Biscuits, maar uiteindelijk had ik het gevonden naast de bekende ijssalon van Zwolle Salute.

De etalage van de winkel ziet er erg geestig uit. Tientallen zakken met pepernoten, opgestapeld achter het raam. Zo leuk! Het is een klein winkeltje maar met een enorme inhoud. Er zijn hier maar liefst 50 soorten pepernoten te vinden. Ooit pepernoten willen proeven met een laagje framboos, truffel-kaneel, of tiramisu? Of liever de smaak gember, nootmuskaat, kaneel of anijs? Het is allemaal te vinden in de Pepernotenwinkel van Van Delft Biscuits in Zwolle.

Ik ben heel erg benieuwd naar de pepernoten. Vooral de pepernoten met een laagje framboos. Mijn eerste pepernoten heb ik inmiddels al achter de kiezen en Sinterklaas is nog niet eens in ons land, maar ik weet zeker dat ik binnenkort alsnog dit leuke Pepernotenwinkeltje bezoek.

De Pepernotenwinkel van Van Delft Biscuits is tot eind december geopend aan de Diezerstraat in Zwolle.

Welke smaak lijkt jou spannend om te proeven?

Liefs, Melanie

Volg mij ook op TwitterInstagram BloglovinFacebook

EN: Week 39 was amazing! I had lovely activities, it was nice weather and saturdaymorning I could sleep longer. Before I had to work, I visited a new shop. Hold on! The Spice Nut Shop. You can find this shop in Diezerstraat in Zwolle next to Salute. They have a lot of flavors for the spice nuts. Raspberry, cinnamon, tiramisu or anise. They have it all! The shop is open until the end of December. Which flavor do you want to taste? Love, Melanie 

 

Geef een reactie