Dagboek van een dromer | Gezelligheid Kent Geen Tijd

Mel's Mirror Stadscafé Blij

Wanneer het studentenleven bestaat uit vroege ochtenden, volgestouwde deadlines en je ook nog eens moeite moet doen om wat centen te verdienen is het een must om een moment te pakken waarin je alles even loslaat.

Vijf jaar lang heb ik in een meidenwereld rondgehangen. Op de middelbare school zat ik twee jaar lang in een klas vol met meiden, mijn vorige, driejarige opleiding telde alleen maar vrouwen en op werk was er ook geen man te bekennen. Niet verkeerd hoor, absoluut niet. Totdat ik begon aan mijn huidige opleiding en weer in contact kwam met jongens.. mannen. Alleen maar vrouwen om je heen hebben is niet gezond. De gedachtengang van mannen is zo verschillend dan dat van vrouwen. De nuchtere, neutrale en een alles-komt-goed instelling hebben mij werkelijk waar rust in het hoofd gegeven. Of is deze ode aan de heren niet de enige reden?

Deze week poste ik een foto op Instagram waar de gezelligheid er van af spatte. Dik verdiende drankjes, een lekkere snack en een tafel in de vorm van een dambord maakten onze vrije donderdagmiddag compleet. Met z’n vijven genoten we volop van de sfeer, maar door onze enthousiaste gesprekken maakten we geen vrienden met de andere gasten in het café (oeps!). Vier mensen, die ik amper een half jaar ken, lijken al jaren in mijn leven rond te wandelen en die gedachte werd die middag alleen nog maar groter. We gaan gezellig en respectvol met elkaar om. Dát is misschien wel de rust die men je kan geven.

Liefs, Melanie

TwitterInstagramBloglovinFacebookYoutube

2 Reacties

Geef een reactie