Best of | Week 27

Iedere dag maak ik foto’s van alles om mij heen. Mijn iPhone zit dan ook bijna aan mijn hand vastgegroeid en ik loop er standaard mee over straat. ‘Je weet maar nooit wat voor moois je tegen kan komen’ denk ik dan. In iedere foto zie ik iets moois. Iets bijzonders. Een verhaal, een gedachte of de helderheid en de vormen in de foto kunnen een simpel beeld al heel speciaal maken. Ik blader aan het einde van de week door mijn foto’s en kies voor mijzelf één foto uit die voor mij bijzonder was die week. Puur om de geluksmomentjes, ervaringen en verhalen te koesteren, maar ook om te zien hoe een simpel plaatje veel kan zeggen. 

Ook al is het vandaag alweer maandag en zit ik met mijn kont op een tuinstoel te genieten van het heerlijke weer, heb ik toch nog een foto van vorige week die ik bijzonder vind. Vorige week heb ik veel moeten werken in de stad en ik liep dan ook vaak genoeg lekker vroeg in de ochtend door de mooie straatjes van Zwolle. Een stad wakker zien worden door marktkraampjes die opgebouwd worden, vroege vogels die een koffietentje bezoeken en de postbode die de kranten netjes aflevert geeft mij zoveel energie in de ochtend. Deze foto heb ik gemaakt in de Luttekestraat toen ik opweg was naar werk. De heldere, blauwe lucht die aangeeft dat er mooi weer op komst is, de oude panden die charme geven aan de stad en de rust in de straat is het beeld wat ik iedere ochtend vorige week zag. Heerlijk!

Vooral de rust vond ik zo indrukwekkend om te zien in een stad als Zwolle. De stad die bruist van de energie, waar van alles te beleven is en die op een vroege woensdagochtend er zo bij kan liggen. Ik vind het prachtig en ik geniet echt van deze momenden. De korte, maar fijne momenten. Daarom is deze foto mijn favoriet van vorige week.

Heb jij een moment van vorige week die jou is bijgebeleven?

Liefs, Melanie

TwitterInstagramBloglovinFacebook

EN: Everyday I make pictures. About everything. I Always walk with my iPhone throught the street and it is almost rooted in my hand. ‘ You never know if you see something beautiful you like’ is my thought. Every picture is beautiful. It has a story, thoughts and that makes a simple picture very special . At the end of the week I scroll through my pictures that I made that week and I pick one picture that’s special for me. Today it’s Monday and of course I have a picture from last week. Last week I worked a lot and I walked very often through the beautiful Streets from Zwolle.
See a city wake up give me so much energie. I made thid picture in Luttekestraat when I was on my way to my work. The clear blue sky that indicates good weather, the old buildings they give charme to the city and the peaceful atmosphere in de city. Wonderful! Especially the peaceful atmosphere was impressive. I think these moments are wonderful and I enjoy it so much! The short, but beautiful moments. That’s the reason why I choose this picture. Do you have a good moment from last week? Love, Melanie

 

Geef een reactie