Review | Biotherm Aquasource Gel

Biotherm Mel's Mirror

Een goede dagcrème is een must voor een goede verzorging. Het werkt herstellend en beschermend voor de kwetsbare huid. Ik ben erg benieuwd naar de ideale dagcrème en daarom schafde ik de Biotherm Aquasource Gel aan.

De Biotherm Aquasource Gel is speciaal bedoeld voor de normale tot gecombineerde huid. Omdat mijn T-zone mijn ‘probleemgebied’ is voor mijn huid en de huid rondom mijn ogen vochtarm is, is deze vochtregulerende gel een uitkomst.

Biotherm Mel's Mirror

Dit product is dus vochtregulerend. Wat? Ja, dat. Dit staat ook wel bekend als hydratatie. De huid verwennen door het vochtgehalte van de huid te verhogen. Het beloofd een fijne huidtextuur en een heldere stralende gloed op de huid. Biotherm Aquasource bevat het natuurlijke bestanddeel Mannose, een suiker die gewonnen wordt uit de pulp van bomen. Mannose heeft een stimulerende werking op de aanmaak van nieuwe huidcellen. Hierdoor is de huid beter in staat vocht vast te houden.

Het lichtgroene pareltje voelt fris aan op mijn huid, maar ook de geur is fris en heb ik nog nooit eerder geroken. Heerlijk! Wanneer je de gel inmasseert trekt het product snel in waardoor de huid aanvoelt als een babybilletje.

bio

De gel zit in een prachtige, glazen pot van 50 ml. Niet heel hygiënisch, omdat je continu je vingers in het potje stopt om de gel aan te kunnen brengen, maar desondanks vind ik de verpakking er top uit zien.

Ik ben erg blij met dit product en na 3 weken kan ik zeggen dat ik zeker verschil voel en zie na het gebruiken van de Biotherm Aquasource Gel. Mijn huid voelt zachter aan en het oogt rustiger!

Biotherm Aquasource Gel is te koop bij Douglas en Ici Paris XL en kost €41,00

Liefs, Melanie

Volg mij ook op TwitterInstagramBloglovinFacebook

EN: A good daycream is a must for a good skincare. I’am Always very curious about good daycreams so I bought Biotherm Aquasource Gel. This is a special one for the normal to combination skin and works hydrated for your skin. I like the look of this product and it smells lovely and fresh. After 3 weeks, my skin is really soft. I love it. The price for Biotherm Aquasource Gel is €41,00 and you can buy it in different perfumery stores.

Geef een reactie