Clarins True Radiance 109 Wheat

Clarins Mel's Mirrr
Een goede foundation vind ik zeker net zo belangrijk als een goede reiniging. Al een hele lange poos ben ik opzoek naar foundations die mijn hartje sneller doen laten kloppen en laatst overkwam dit mij opnieuw. Vandaag laat ik je meer zien over de True Radiance 109 Wheat foundation van Clarins.


Clarins Mel's Mirror

Ik durf de flacon amper vast te houden. Zo mooi vind ik het! De flacon is gemaakt van glas en de dop van plastic kunststof. Het product straalt verzorging en luxe uit, mede doordat de verpakking doorschijnend is door het glaswerk en de gouden details. Wat ik ook een groot voordeel vind, is dat het een pompflacon is. Dit is hygiënisch en je kan de juiste hoeveelheid voor wat je nodig hebt goed bepalen.

De Clarins True Radiance is bedoeld voor de droge en gevoelige huid en zorgt voor 24-uur hydratatie door het Taragom ingrediënt en biologische zeekraalextract. De opperhuid krijgt door deze twee ingrediënten meer vocht en wordt voller. Hierdoor krijgt de huid een levendige, gezonde en stralende uitstraling. Ook bevat de foundation SPF 15 en het unieke plantenextract moringazaad wat vervuilingsmoleculen beperkt op de huid. En niet te vergeten de witte thee-extract die bescherming biedt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Klinkt allemaal prima, toch?

Clarins Mel's Mirror
De True Radiance bestaat uit een vloeibare substantie. Dit is precies de hoeveelheid die ik gebruik voor mijn gezicht en hals.

Clarins Mel's Mirror
Hello, It’s me. Zonder make-up. Op dit moment is mijn huid rustig en heb ik een stuk minder last van huidonzuiverheden. Wel ben ik enorm gevoelig in deze koude periode van het jaar, dus is mijn huid op de foto een klein beetje rood.

Clarins Mel's Mirror
Foto twee. Hier draag ik de True Radiance 109 Wheat zonder andere producten. Het glanst een beetje, maar de teint van de foundation past goed bij mijn huid. Het effect is onwijs natuurlijk en de huidschilfertjes rondom mijn neus vallen niet op. Bij de meeste foundations is dit namelijk wel het geval en zie je zelfs meer op de huid zitten dan zonder het gebruik van foundation. Maar bij de True Radiance ziet mijn huid er natuurlijk en gezond uit.

Clarins Mel's Mirror
Een full face foto.
– Clarins True Radiance 109 Wheat
– Flormar Pretty Compact blush
– Flormar Pretty Compact bronzer
– Estée Lauder Bold Volume Sumptuous Black 01 mascara
– Estée Lauder 120 Desirable lipstick
– Catrice Eyebrow Set

Clarins Mel's Mirror

De Clarins True Radiance 109 Wheat vind ik geweldig! Mijn huid ziet er flaweless uit en blijft met gemak een hele dag op mijn huid zitten. Het is een prachtige basis voor bronzer en blush. De natuurlijke teint van de foundation zie je hierna heel mooi terug.

Clarins True Radiance 109 Wheat kost €39,00 en is te koop bij Ici Paris XL, Douglas en MOOI Parfumerie.

Wat is jouw favoriete foundation?

Liefs, Melanie

Twitter InstagramBloglovinFacebook

Geef een reactie