Een Nieuwe Stap | Binnenkijken App

 

image
Misschien is het je niet ontgaan. Het is iets stiller rondom mijn blog de afgelopen tijd. De vrije tijd om lekker achter de laptop te kruipen en artikelen te tikken is ver te zoeken en dat heeft zo zijn redenen. Ik zit in het laatste jaar van mijn studie Allround Schoonheidsspecialiste en de eindexamens komen steeds dichterbij. Maar de drukte rondom school is niet het enige waardoor mijn hart sneller gaat kloppen. Mijn vriend en ik lopen namelijk winkel in en winkel uit om onze droommeubels aan te schaffen. Wij gaan namelijk SAMENWONEN!

Na bijna 6 jaar heen en weer reizen tussen stad en land gaan we eindelijk de uitdaging aan om ons eigen stulpje op te bouwen en nóg meer te ondernemen met elkaar. Gevoelens draaien door elkaar van blijdschap, spanning, maar ook onzekerheid. Ik verlaat mijn oude, vertrouwde dorpje waar ik ben opgegroeid en ik moet wennen aan het idee dat ik als echte huismus mijn familie minder ga zien. Een nieuw hoofdstuk uit mijn leven gaat van start.

Naast alle spanningen kan ik natuurlijk niet wachten om samen met mijn vriend het huisje in te richten en te genieten van alles wat wij samen hebben opgebouwd. Onze eigen regels, geen belachelijke rare tijden meer om met elkaar af te spreken, maar ook elkaar op andere momenten leren kennen. Want zeg nou zelf, je hebt opeens wel een verantwoordelijkheid.

HOMEDECO BINNENKIJKEN APP

Mijn inspiratie voor het interieur voor ons huis is enorm en ik kan niet stoppen met het kijken naar toffe woonkamers van VT Wonen. Om nog meer ideeën op te doen voor leuke meubels en accessoires ging ik opzoek naar apps die mijn verslaving nog een tikkeltje erger kon maken.

Ik vond een app van HomeDeco, genaamd Binnenkijken. Een app waar je door echte interieurs van bewoners kan snuffelen. Je wordt spontaan hebberig van al die leuke plaatjes. Het leuke van deze app is dat, wanneer je zelf ook zo’n interieur-freak bent, je eigen keuken, woon- of slaapkamer ook kan delen via Binnenkijken. Er kan ook gereageerd worden op de foto’s. Bij de reacties heb je dan ook vaak de kans dat je tegenkomt waar die ene leuke tafel of gezellige bank vandaan komt. Super handig! De app is alleen beschikbaar voor Apple-gebruikers. Klik hier voor de app als je nieuwsgierig bent geworden.

Binnekijken
Binnenkijken 2
binnenkijken 3
Over een maand is het zover en krijgen mijn vriend en ik de sleutel van ons paleisje. Ik heb enorm veel ideeën voor nieuwe artikelen voor de blog. Mede door de prachtige ruimte die wordt gevuld met daglicht is foto’s maken een must in de nieuwe woning. Ik heb er zin in en hou jullie natuurlijk op de hoogte.

Welke interieur-stijl past het beste bij jou?

Liefs, Melanie

TwitterInstagram BloglovinFacebook – Snapchat: Melanieannax

Geef een reactie