Ode aan de gouwe ouwen #2 | Nelly Furtado, Jay Sean & Timbaland

Ik ben een dromer. Dat is bij mensen die mij goed kennen algemeen bekend. Vooral nu de donkere dagen toch écht in aantocht lijken te komen ben ik meer dan een softie. Ik geniet van het cocoonen, het knusse en de gezelligheid. Maar ik merk ook dat ik ieder jaar weer rond deze seizoensovergang nóg bewuster ben van de tijd, hoe snel levens veranderen en dat ik besef waar ik tot op de dag van vandaag sta.

Misschien komt het omdat ik in deze tijd van het jaar weer een extra kaarsje uit mag blazen. Maar ook door het beluisteren van muziek van zeker tien jaar geleden triggert het mij om weer even weg te dromen naar de tijd van toen. Exact een jaar geleden schreef ik hierover en deelde ik liedjes die mij die fijne kriebels geven. Liedjes die we allang niet meer luisteren, maar onbewust vers in ons geheugen staan. Vandaag is het tijd om dit geheugen op te frissen en tien jaar terug in de tijd te gaan met o.a. Nelly Furtado, Jay Sean en Timbaland.

Oh, en hoe grappig is het om te zien wat vroeger mijn muzieksmaak was. Do You Remember heeft zelfs nog een lange tijd op mijn Hyves pagina gestaan. Hyves, inderdaad..


Welke gouwe ouwe staat in jouw geheugen gegrift?

TwitterInstagramFacebookBloglovin

2 Reacties

  1. 21 september 2018 / 21:55

    haha wij hadden ongeveer dezelfde smaak, ik vond Nelly ook echt geweldig, Enrique en ga zo maar door! love it. Dj Cammy ken je die nog haha

    • mm 22 september 2018 / 15:19

      Haha wat leuk! Zo leuk om terug te horen. Jaaaa die naam komt me wel bekend voor. Rond die periode leerde ik ook Dj Earworm kennen haha!

Geef een reactie