EERSTE VLOG | Weekend Maastricht met Mariët

img_4474

Afgelopen weekend bezochten Mariët en ik het sfeervolle Maastricht. Dit gezellige weekendje weg kreeg ik van haar voor mijn 20e verjaardag en zondag was het dan zo ver! Ik besloot om dit weekend vast te leggen en voor het eerst te gaan vloggen. SPANNEND, maar ook enorm leuk! Kijk snel mee naar onze city trip naar Maastricht en vergeet je vooral niet te abonneren op mijn kanaal, want ik ben van plan veel meer video’s te maken.

Klik hier als je de video niet kan bekijken.

Liefs, Melanie

TwitterInstagram BloglovinFacebookYouTube

2 Reacties

  1. 28 november 2016 / 16:47

    Wat een super leuke vlog, ik ben de laatste tijd ook erg bezig met vloggen, ik vind het zelf ook zo leuk om terug te kijken! ik stop er de laatste twee weken meer tijd en energie in!

  2. 17 januari 2017 / 01:06

    Jaaa, ik zeg tijd voor vlog nummer 2, hihihi! xxx

Geef een reactie