Hotspot | Barista Cafe Zwolle

Barista Cafe Zwolle Mel's mirror

Bij ieder bezoekje aan een leuke hotspot kijkt mijn bankrekening liever een andere kant op. Ik kan mijzelf namelijk uren vermaken in een sfeervol en gezellig koffietentje. Vandaag presenteer ik een recente aanwinst van het bruisende Zwolle waar ik regelmatig een bezoekje breng.

Barista Cafe Zwolle Mel's Mirror


Het werk van een barista is zo fascinerend.

Barista Cafe Zwolle Mel's Mirror


De sandwich met zalm, komkommer, tomaat en kappertjes is zeker het proberen waard.

Barista Cafe Zwolle Mel's Mirror

Barista Cafe Zwolle Mel's Mirror

Zodra je een stap binnen het pand zet, voel je de huiselijke sfeer als een warme deken over je heen komen. Bij binnenkomst spot je direct de knusse, ingerichte loungehoek. Je wordt vriendelijk begroet door de barista’s en kiest een gezellig plekje uit onder de wereldkaart, aan de rubuuste eettafel of in het sfeervolle hoekje met de kekke zitbank. Dan de menukaart. Deze heeft keuzes waar je u tegen zegt. Van sandwiches met gezonde zalm, versierde carpaccio en gekarameliseerde walnoten tot aan iced mango smoothies en de Amerikaanse red velvet cake. Iedere keuze is gegarandeerd een feestje om naar te kijken en daar betaal je stiekem ook wel naar. Het zijn eerlijk gezegd geen studentenprijsjes, maar voor een uitgebreide lunch is een sandwich van gemiddeld €8,20 de moeite waard.

Maar dat is nog niet alles..
Voor de echte diehards is er een heuse koffieworkshop, (kids) high tea en kan je, als je er echt niet meer weg te slaan bent, om een stempelkaart vragen. Altijd leuk als je voor een gratis cappuccino kan sparen! Oh, nog een tip. Iedere maand kan je genieten van de koffie van de maand, ook wel de Barista’s Choice genoemd. In februari staat de Salted Caramel Latte Macchiato met marshmallows op je te wachten. De naam zegt al genoeg.

Hold on! Deze kanjer van een hotspot is niet alleen in Zwolle gevestigd. Op maar liefst 15 andere locaties in Nederland is Barista Cafe te vinden. Check hier de vestiging bij jou in de buurt.

Barista Cafe Zwolle 
Diezerstraat 109
8011RE Zwolle

Liefs, Melanie

1 Reactie

  1. 1 februari 2017 / 10:06

    Ohhh hoe leuk!! Het perfecte plekje voor onze koffie- en lunchdates 🙂 Ook zeer leuk dat ik eventjes mag shinen op je awesome blog! Snel weer daten hoor! (barista gaat sowieso failliet zonder ons) <3

Geef een reactie