Hotspot | Coffee-Star Den Haag

Coffee Star

Den Haag heb ik nog maar twee keer bezocht, maar na deze week heb ik besloten zeker vaker naar deze stad te komen. Het winkelcentrum is prachtig, je kan er wandelen langs het binnen- en het buitenhof en natuurlijk is zon, zee en strand dichtbij.

Na een gezellig dagje weg samen met mijn vriend besloten we een kopje koffie te drinken bij Coffee-Star. Een klein, verstopt koffietentje aan het Spui. Het bijzondere aan dit koffiezaakje is dat het gevestigd is in de bibliotheek van Den Haag. Mijn vriend had Coffee-Star al eens eerder bezocht en wist van de locatie, maar op het eerste gezicht had ik niet gedacht dat je er zo gezellig koffie kon drinken.

Coffee star

Coffee Star

Coffee-Star bevindt zich achterin de bibliotheek en is een heerlijk, teruggetrokken plekje om koffie te drinken. Ook is het een perfecte plek om rustig te werken met je laptop onder het genot van een kopje koffie. Er valt veel licht in de ruimte en oogt rustig, maar ook vrij modern. Om toch nog de gezelligheid van de stad mee te krijgen, gingen we samen bij het raam zitten wat een heerlijke plek is om naar mensen te loeren. Je kijkt namelijk recht het winkelcentrum in.

koffie

We bestelden allebei een koffie bij een vriendelijke jongen achter de toonbank. Voor mijn vriend een zwarte koffie en voor mij natuurlijk een cappuccino. Voor mij is een cappuccino helemaal af wanneer, net als op de foto, de koffie een leuk figuurtje heeft. Ja, dat ben ik dan weer. We zaten er zo gezellig en de koffie smaakte ons zo goed, dat we nog een extra ronde deden.

Bijna alle koffie bij Coffee-Star is SKAL gecertificeerd. Dit houdt in dat de koffie aantoonbaar biologisch is. Niet alleen kan je genieten van een kopje koffie bij Coffee Star, maar biedt dit koffiezaakje ook verse broodjes, koeken, frisdranken, thee en smoothies. Genoeg keuze dus! Voor €2,20 konden we genieten van een lekker bakje koffie.

Liefs, Melanie

TwitterInstagramBloglovinFacebook

EN: I’ve visited The Hague twice, but after this week I’m sure I’m going to visit this city more and more. This city has so many beautiful places. In the library of The Hague my friend and I ordered a coffee and a cappuccino. There’s so much light in the room and you look right into the mall, so when you’re here at Coffee-Star you definitely must sit next to the window. We payed €2,20 for each coffee, but you can also order sandwiches, cookies and other drinks. It’s a very nice place to enjoy a cup of coffee and the atmosphere is also very peaceful. Almost all the coffee from Coffee Star is SKAL certified, which means that the coffee is demonstrably biologically. I hope to visit Coffee-Star again someday. Love, Melanie

 

 

1 Reactie

Geef een reactie