Hotspot | CT Coffee & Coconuts Amsterdam

Amsterdam. Ik kom er graag. Vooral de wijk de Pijp is mijn favoriet. Als ik dan tóch in Amsterdam ben, ga ik speciaal naar één plek om mijn cappuccino te drinken, namelijk CT Coffee & Coconuts. Als het nog niet je favoriete hotspot is, dan wordt dat het wel. 

Landelijk, warm en puur
Coffee & Coconuts zit in een prachtig pand, wat vroeger een bioscoop was. Eenmaal over de drempel voel je de relaxte vibe direct. De landelijke stijl zit in elk klein detail en de sfeer voelt warm en puur aan. Erg knap gedaan, want het pand is namelijk reusachtig groot. Er zijn verschillende verdiepingen waar je kan relaxen, studeren of zelfs rustig kan werken. Het aantal jonge mensen achter een laptop valt dan ook snel op. Hier wil ik ook wel studeren. Je voelt je er direct thuis!

Menu X CT Coffee & Coconuts Amsterdam
Niet alleen over de inrichting is goed nagedacht, ook over alles wat op de menukaart staat is tot in de puntjes uitgewerkt. De koffie is heerlijk en ze serveren eigengemaakte taart, versgeperste sapjes en het eten wordt bereid met veel biologische ingrediënten. Je kan zelfs kokosmelk uit een heuse kokosnoot drinken. Het voelt hier alsof je op vakantie bent. De schaal met nacho’s, die ik en Mariët kozen na een geslaagde dag shoppen, was ook erg lekker. Samen zakten we lekker onderuit tussen de grote kussens.

CT Coffee & Coconuts heeft alles wat je nodig hebt. Een comfortabele omgeving, vriendelijk personeel, goede koffie en top gerechtjes. Hier wil je naartoe!

Adres: Ceintuurbaan 282-284, Amsterdam
Buurt: Amsterdam de Pijp
Openingstijden: Dagelijks geopend van 08:00 uur – 23:00 uur
Website: ctamsterdam.nl

Liefs, Melanie

Geef een reactie