Hotspot | Ingeburgerd Zwolle

Ingeburgerd Mel's Mirror
Zwolle is the place to be. Nu, ruim 5 jaar, bezoek ik iedere dag deze mooie stad en nog altijd kom ik de leukste hotspots tegen. Wie mij volgt op Instagram ziet vaak genoeg cappuccino’s en lunch breaks voorbij komen. Veel van deze plaatjes zijn gemaakt bij Ingeburgerd. Vandaag een dikke shoutout naar deze leuke hotspot.

Ingeburgerd bevindt zich aan de Nieuwe Markt 25-26 in Zwolle. Een hele gezellige en sfeervolle locatie met veel terrasjes vlak achter het Gasthuisplein waar bioscoop De Kroon te vinden is. Ook de winkelstraat is op 200 meter loopafstand te bereiken.

Ingeburgerd Mel's Mirror
Ingeburgerd Mel's Mirror
ingeb
De menukaart van Ingeburgerd is lekker gevarieerd. Mijn favorieten zijn de carpaccio salade- en burgerlunch (op de foto onderin beeld de carpaccio burgerlunch) De cappuccino die ik hier standaard bestel maakt mijn lunch helemaal af. Maar Ingeburgerd biedt nog veel meer lekkers. De grillmeesters bereiden naast 14 verschillende burgers ook grillgerechten, salades en soepen. Geen vette hap, maar eerlijke burgers van Slagerij Haverkort, verse vis en lamsvlees. Ook wanneer je zoete trek hebt, ben je bij Ingeburgerd aan het juiste adres. De chocoladetaartjes moet je geprobeerd hebben.

Wat mij ook opvalt tussen de lekkere gerechten door, is dat er ook gedacht is aan de vegetariërs. Vega food kom je steeds vaker tegen en ik vind het heel goed dat eettentjes zoals deze aandacht besteden aan vegetariërs. Er worden dus ook vega-burgers bereidt.

Ingeburgerd Mel's Mirror
Mocht je een keer in Zwolle zijn, kom dan zeker even langs bij Ingeburgerd. Een prachtige plek waar je een kopje koffie of thee kan drinken om gezellig bij te kletsen, maar ook waar je terecht kan voor een lekkere lunch of burgerdiner. Ik kom zeker weer snel langs!

Ingeburgerd
Nieuwe Markt 25-26 , 8011 PG Zwolle
038 – 820 099 4
Ma t/m Do 12:00 tot 22:00 – Vrij en Za 11:00 tot 22:00 – Zo 12:00 tot 22:00

Liefs, Melanie

Twitter InstagramBloglovinFacebook

 

 

Geef een reactie