Last Minute Moederdag Cadeautjes


‘Mam.. ben je wakker? Ik hou van je’. Met mijn warrige lokken die mijn slaperige, kleine oogjes doen verstoppen, mijn net iets te grote pyjamabroekje en mijn prinsessenpantoffels waggel ik richting het grote bed van papa en mama. Het is Moederdag. Mijn 5-jarige ik laat vol trots een artistieke tekening zien en er verschijnt een brede glimlach op mama’s gezicht.

Nu, 15 jaar later, vind ik het extra bijzonder dat ik mijn moeder in het zonnetje mag zetten. Natuurlijk gaat er niets boven een warme knuffel en drie dikke zoenen, maar vandaag deel ik drie leuke cadeautjes die je aan je geliefde moedertje kan geven.

 

Gezellig samen eropuit
Niets is leuker dan herinneringen maken samen met je moeder. Geef haar daarom een gezellige high tea cadeau of bezoek samen de Libelle Zomerweek. Geniet van leuke liveoptredens, workshops en allerlei lekkernijen. Natuurlijk kan er ook lekker gewinkeld worden.


Persoonlijk en uniek
Met het geven van dit cadeau, krijg je er waardevolle verhalen voor terug. Door het invullen van de boeiende, leuke en onverwachte vragen die in het boek staan ontstaat er een uniek en persoonlijk boek. ‘Mam, vertel eens..’ koop je bij de plaatselijke boekhandel voor €20,-


Koffie/theeleut
Is je moeder een echte koffie- of theeleut? Geef haar dan dit cadeausetje om haar eigen koffie en thee te kweken. Voor €15,95 drink ze haar eigen kopje koffie of thee.

Liefs, Melanie

Twitter InstagramBloglovinFacebook

Geef een reactie