Lush Shower | The Comforter & The Olive Branch

LUSH Shower

Als douchen een normale zaak wordt, waarom maken we er dan niet iets spectaculairs van? Zo moet het cosmeticamerk Lush hebben gedacht bij het maken van de doucheproducten. Lush staat bekend om de razend populaire bruisballen, ook wel de Lush Bath Bombs genoemd. Vandaag laat ik je kennis maken met twee andere producten van Lush. Een shower cream en een showergel genaamd The Comforter en The Olive Branch.

Lush Shower


Allereerst The Comforter. Een shower cream die wordt omschreven als een knuffel in een flesje. Alleen al het zoete kleurtje van de showergel nodigt je uit voor een douchebeurt. Een shower cream schuimt minder dan een showergel, maar verzorgt meer.

LUSH Shower

LUSH Shower

Deze mierzoete, roze shower cream ruikt naar bessenlimonade in combinatie met de bubblegum kauwgom die je vroeger als kind amper aankon door de hoeveelheid zoetigheid. Naast de zoete geur ruikt de shower cream ook fris en fruitig. De shower cream bestaat uit zwarte bessen, Fair Trade vanille absolue, citrus en de essentiële oliën cypers en bergamot. Heerlijk! Je moet ervan houden, maar ik ben er gek op. Gedurende de dag ruik je af en toe subtiel de zoete geuren als je goed kijkt zie je zelfs kleine glitters in de substantie.

Lush Shower

De gebruiksaanwijzing op de achterkant van het flesje is echt té geestig! Een keer wat anders dan de standaard etiketten. Maar zeg nou zelf. Een gebruiksaanwijzing voor een showergel is inderdaad een klein beetje overbodig. Door het geestige etiket leer je meteen interessante informatie over het product. Zo krijg je te weten dat in deze showergel ’s werelds eerste Fair Trade vanille absolue uit een gebied van de Rwenzori bergen in West Uganda wordt gebruikt. Ook kan je dit flesje showergel recyclen. Wist je dan ook dat je bij inlevering van 5 lege Lush verpakkingen een gratis vers masker naar keuze van Lush cadeau krijgt? Leuk en handig!

Lush Shower

Nog een leuk weetje. Deze showergel is gemaakt door Scott op 11 april 2015. Maar er is nóg meer..

LUSH Shower

‘De Bes-te’. Een geheime boodschap met een dubbele betekenis. The Comforter is een vrij populaire geur van Lush en wordt natúúrlijk geassocieerd als de beste. Maar ook bevat deze showergel zwarte bes als belangrijk ingrediënt en komt dus ook voor in het geheimzinnige bericht.

LUSH Shower

Dan The Olive Branch showergel. De naam van The Olive Branch komt van een liedje van Madeleine Peyroux, Dance Me to the End of Love. Mark vond dit een mooi nummer en wilde een douchegel maken die hem hetzelfde warme, comfortabele gevoel geeft als dit liedje. De showergel bevat olijfolie om je huid te verzachten, wijnbladeren, zeezout en het verse sap van mandarijntjes. Zelf doet deze showergel mij denken aan een warme, zwoele zomeravond met een licht, fris briesje. Het product is niet alleen te gebruiken als showergel, maar ook is The Olive Branch goed voor het haar.

LUSH Shower

De substantie was moeilijk op te vangen doordat de showergel olijfolie bevat en daardoor natuurlijk dunner is dan een doorsnee showergel. De substantie heeft een subtiele, gele / oranje tint en ruikt naar frisse mandarijn met een vleugje citrus.

LUSH Shower

De gebruiksaanwijzing spreekt, net als bij The Comforter shower cream voor zich. Wel is het handig om te weten dat je het flesje moet schudden voor gebruik. Dit heeft te maken met de olijfolie in het product. De olijfolie komt tevens van een Joods/Israelisch/Arabisch Fair Trade project.

LUSH Shower

Ook op dit flesje is weergegeven door welke Lush medewerker het product is handgemaakt. Namelijk door Nev op 7 april 2016.

LUSH Shower

‘Peace & Love’ Ook deze boodschap is duidelijk!

LUSH Shower

Beiden producten vind ik uniek en heerlijk om te gebruiken. The Comforter shower cream en The Olive Branch showergel bevatten alle twee bijzondere ingrediënten die ervoor zorgen dat het gebruiken van de producten een waar feestje wordt!

Lush The Comforter shower cream 100 ml kost €8,50  en Lush The Olive Branch shower gel 100 ml kost €7,60 en is, hoe kan het ook anders, te koop bij Lush!


Gebruik jij producten van Lush?

Liefs, Melanie

Twitter – InstagramBloglovinFacebook

EN: Everyone knows the populair bath bombs from Lush. But do you know the shower products from this lovely brand? Today I show you two of them. Lush The Comforter shower cream and Lush The Olive Branch shower gel. I love both of the fragrances! Lush The Comforter contains black berries and smells like cassis. Wow! The color is also very amazing! Pink, pink, pink! When you look closer you see glitters everywhere! Awesome! The Olive Branch is an oil version and smells like fresh oranges. Yummie! Both of the product are delicious and very nice to use. Do you even know that you can recycle the package? When you bring 5 empty packages to a Lush store you get a free Lush mask. Love it!

 

Geef een reactie