Mel’s Mirror

Mel's Mirror
Het idee van Mel’s Mirror
Wanneer je de pagina over mijzelf hebt gelezen weet je dat ik gek ben op schrijven, fotograferen, beauty, hotspots etc. etc. Om deze hobby’s te kunnen combineren besloot ik op mijn 15e mijn eigen blog te starten. Ik blogde vol enthousiasme en heb mijn blog beautyidentity.wordpress.com 3 jaar lang met liefde onderhouden, maar na 3 jaar bloggen was ik toe aan mijn eigen site. Mijn eigen echte domein waar ik professioneler aan het werk kan gaan, waar ik mijn ervaringen deel over van alles wat mij bezig houdt en waar ik vrolijk van wordt. Het bezoeken van leuke hotspots, fotografie, recepten, tips en trics en natuurlijk een snufje beauty, want tja, het blijft één van mijn grootste liefdes. Mel’s Mirror betekent letterlijk ‘Melanie’s spiegel’. Een spiegel laat je zien wie jij bent, waar je van houdt en wat jou uniek maakt. Mijn spiegel is de site. En zo werd Mel’s Mirror geboren!

Wil je mij nog beter leren kennen? Volg mij dan op Instagram waar ik dagelijks foto’s post over wat mij bezighoudt en wat ik zowel tegenkom. Ook op Twitter en op Snapchat ben ik te vinden als ‘melanieannax’ en via Bloglovin kan je mijn artikelen in een overzicht terug vinden. Als je liever via de mail op de hoogte wil blijven van mijn blog kun je je inschrijven door hier te klikken. Natuurlijk kan Facebook niet achterblijven dus geef een ‘like’ als je niks wil missen rondom mijn blog.

Liefs, Melanie

2 Reacties

  1. Benjamin Borgman
    20 september 2015 / 22:18

    Geweldige blog, Mel! Ga zo door!

Geef een reactie