Mel’s Mirror

De blog achter het meisje..
Wanneer je de pagina over mijzelf hebt gelezen weet je dat ik gek ben op schrijven, fotograferen en een brede interesse heb in lifestyle. Om deze hobby’s te kunnen combineren besloot ik op mijn 15e mijn eigen blog te starten. Met veel enthousiasme schreef ik drie jaar lang verschillende artikelen op mijn blog genaamd beautyidentity.wordpress.com. Maar na die drie jaar was ik toe aan mijn eigen site. Mijn eigen plekje op het wereldwijde web, waar ik mijn persoonlijke verhalen en ervaringen als jonge student zou gaan delen met de rest van de wereld. Columns waardoor je mij wellicht beter leert kennen, bezoekjes aan gezellige hotspots, gezonde, betaalbare en lekkere recepten en nog veel meer interessante onderwerpen die op mijn pad komen in deze jungle dat we ‘het leven’ noemen. Mel’s Mirror betekent letterlijk ‘Melanie’s spiegel’. Een spiegel toont kwetsbaarheid, maat laat ook de echte jij zien en dat wat jou uniek maakt. Mijn spiegel is mijn blog vol gezellige, leuke en persoonlijke verhalen en door rond te neuzen tussen de artikelen leer je de Melanie achter Mel’s Mirror kennen.

Mij op een andere manier leren kennen? Volg mij dan op Instagram waar ik dagelijks foto’s post over wat mij bezighoudt en wat ik zowel tegenkom. Ook via Bloglovin kan je mijn artikelen in een overzicht terug vinden. Als je liever via de mail op de hoogte wil blijven van mijn blog kun je je inschrijven door hier te klikken. Natuurlijk kan Facebook niet achterblijven dus geef een ‘like’ als je niks wil missen rondom mijn blog.

Liefs, Melanie

2 Reacties

  1. Benjamin Borgman
    20 september 2015 / 22:18

    Geweldige blog, Mel! Ga zo door!

Geef een reactie