Mel’s Mirror bestaat 3 jaar | Het ontstaan in een notendop & het volgen van je passie

Hiep hiep hoera! Vandaag bestaat Mel’s Mirror precies drie jaar! Het is mijn stukje op het wereldwijde web waar ik mijn hersenspinsels omtover in woorden en waar ik mijn bewondering voor het leven vormgeef. Drie jaar Mel’s Mirror, maar waar begon het allemaal? Lees mee naar het ontstaan van Mel’s Mirror in een notendop.

“Ik had meer oog voor schrijven dan voor school”
Vijf jaar geleden draaide mijn wereld om het ontdekken van verzorgingsproducten, het uitvoeren van massages en het leren van onuitspreekbare termen in de drogisterij. Ik volgde de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste en leerde zóveel op het gebied van verzorging dat ik mijn ervaringen wilde delen op mijn mini blog genaamd, Beauty Identity (uhu). Mijn hoofd liep over van de inspiratie waardoor mijn hobby razendsnel groeide en ik uiteindelijk meer oog had voor mijn passie voor schrijven dan het beautywereldje op school. Twee jaar later was ik er klaar voor. Ik richtte officieel mijn eigen stukje op het wereldwijde web op. Ik koos ervoor om niet meer te focussen op ‘beauty’ gerelateerde artikelen, maar om een kijkje te geven in mijn doen en laten. Een plek waar ik mijn hersenspinsels kon delen en mijn brede interesse voor lifestyle de wereld in kon gooien. Het idee: een weerspiegeling van het leven van een jonge meid die voor nieuwe uitdagingen komt te staan. Mel’s Mirror werd geboren! Het werd mijn uitlaatklep dat mij liet inzien wat mijn roeping écht was. Schrijven.

Een stapje verder..
Een jaar na het oprichten van mijn blog koos ik voor de spannendste uitdaging EVER. Ik wilde groeien in dat wat ik het allerliefste deed. Groeien in het schrijven van verhalen en het verwoorden van gevoelens en gedachten. In 2016 behaalde ik mijn mbo-diploma en ik stroomde die zomer door naar het hbo waar ik begon aan de opleiding Journalistiek. Een wereld ging voor mij open. Hier moest ik zijn! Tot op de dag van vandaag ben ik zo blij als een aap met zeven lullen dat Mel’s Mirror mij gebracht heeft waar ik nu ben.

Om dit, maar ook het leven, de weg die je bewandeld en de uitdagingen die op je pad komen te vieren heb ik héél binnenkort een heerlijke, zomerse winactie op Instagram. Het maakt niet uit hoe je er komt, als je maar op de plek komt waar je gelukkig van wordt!

Volg mij alvast via Instagram en stay tuned!

Foto: Joline Harms

TwitterInstagramFacebookBloglovin

1 Reactie

  1. 4 juli 2018 / 19:41

    Echt zo tof dat je die opleiding bent begonnen! zolang je maar happy bent met wat je doet inderdaad!

Geef een reactie