Mijn 5 favoriete apps van het moment

Ons telefoontje is een verlengde van onszelf. We kunnen écht niet meer zonder. Nee, jij ook niet. Het kleine apparaatje zit bomvol easy peasy apps die ons dagelijkse leven makkelijker maken. Het is onze wekker, agenda en camera. We internetbankieren ermee, zoeken de vertrektijden op van het openbaar vervoer en checken onze mails op het kleine schermpje. Volgens de app Moment gebruik ik mijn telefoon gemiddeld 2,5 uur per dag en pak ik het ding ruim 50 keer (!) op, maar waarvoor allemaal in vredesnaam? Dit zijn mijn vijf favoriete apps van het moment die er voor zorgen dat ik niet stil zit.

HELLO FRESH – GRATIS
De Hello Fresh box kennen we waarschijnlijk allemaal wel, maar ook wanneer je de box niet besteld is de Hello Fresh erg handig. De app staat namelijk vol lekkere recepten die je gemakkelijk zelf kan maken. De ingrediënten en de bereidingswijze staan zo duidelijk uitgelegd dat je kookkunsten echt niet kunnen mislukken.

Download hier de Hello Fresh app (Apple)
Download hier de Hello Fresh app (Google Play)


VSCO – GRATIS, DEELS BETAALD
ands down mijn favoriete app! Al jaren bewerk ik mijn Instagramfoto’s met deze app. De edit mogelijkheden zijn gewoon oneindig. Mijn feed op Instagram is door de jaren heen regelmatig veranderd, maar VSCO zal ik altijd blijven gebruiken. Amen!

Download hier de VSCO app (Apple)
Download hier de VSCO app (Google Play)


URBAN JOURNALIST – GRATIS
Niet een app die ik dagelijks gebruik, maar wel een gouden tip voor al je net zo’n hotspot-hopper bent als ik. Wanneer er een citytrip gepland staat maak ik lijstjes met toffe plekjes in de buurt die ik graag wil bezoeken. Urban Journalist maakt het makkelijker. Met de app maak je je eigen profiel aan met je bezochte, maar ook ‘bucketlist’ hotspots die je nog graag wil bezoeken. Deze hotspots kan je op je profiel delen. Via notities en labels kun je anderen laten weten hoe een locatie eruit ziet en welke sfeer het heeft. Als je dus zelf op zoek bent naar een rustig restaurant of juist een hippe plek, kun je het makkelijk vinden. Een stuk overzichtelijker en persoonlijker dus dan Trip Advisor die de plek alleen een beoordeling geeft. Als je dan toch aan het downloaden bent; kijk even rond op mijn profiel onder de naam Mel’s Mirror. Vind ik leuk!

Download hier de Urban Journalist app (Apple)
Alleen voor Apple.


TIMEHOP – GRATIS
Ik ben vast niet de enige die Twitter heeft gebruikt als online dagboek. Met Timehop ga je iedere dag even terug in de tijd door Tweets, Facebook-of Instagramposts te bekijken die je een aantal jaren geleden op die dag op sociale media plaatste. Vijf jaar geleden zat ik bijvoorbeeld midden in mijn examenstress. Hilarisch om terug te zien!

Download hier de Timehop app (Apple)
Download hier de Timehop app (Google Play)


WHAT TO WEAR – GRATIS
Nog zo’n life-saver! What To Wear helpt je met je kledingcrisis en geeft dagelijks kledingsuggesties aan de hand van het weer en modetrends. Echt een hele leuk app om inspiratie op te doen voor je garderobe. Oh, daarnaast kan je ook direct zien waar de items worden verkocht zodat je meteen kan inslaan!

Download hier de What to Wear app (Apple)
Download hier de What to Wear app (Google Play)


TwitterInstagramFacebookBloglovin

1 Reactie

  1. 24 mei 2018 / 11:41

    Wat een fijne apps! Big love voor de VSCO app, die gebruik ik zelf ook. Ik ben vooral benieuwd naar de Hello Fresh app, wist niet dat ze recepten deelden, joehoeee!

Geef een reactie