New In | Beauty Bible By ICI PARIS XL

Beauty Bible
Alle beauty-kennis en geheimen gebonden in een groot, luxueus boek. Een uitkomst voor alle beauty liefhebbers, als je het mij vraagt. Nog niet heel lang geleden bracht Ici Paris XL, in samenwerking met Belmodo, de prachtige Beauty Bible uit en ik heb er eentje weten te bemachtigen. Vol enthousiasme begon ik aan het boek vol geheimen over de beauty wereld.

Beauty Bible
Beauty Bible
Het boek is in drie hoofdcategorieën verdeeld. Parfum, verzorging en make-up. In deze hoofdstukken verdiep je je in het ene interessante verhaal naar de andere bijzondere tip en kom je er bijvoorbeeld achter hoeveel jasmijnbloemen je nodig hebt om de geur Joy van Jean Patou voor 30 ml te maken. Heel interessant en vooral leerzaam want, waar let je op wanneer je een parfum wil aanschaffen, hoe breng je nou op de juiste manier een oogcrème aan en waar let je op bij een mooie avond look?

Beauty Bible quotes
Beauty Bible parfum
Het boek staat vol inspirerende quotes en prachtige foto’s van producten waar ik alleen maar bij kan wegkwijlen. Alle bladzijdes zien er tot op de puntjes verzorgd uit en laten je iedere keer weer verrassen door de mooie inhoud en opbouw van het boek.

Beauty Bible make-up
De Beauty Bible geeft je stap-voor-stap tips om er flawless uit te zien. Zo ook bij de categorie Make-up. Met de geweldige, geschoten foto’s weet je precies hoe je voortaan een bronzer gebruikt en met welke stappen je het mooist een oogschaduw aanbrengt. In het hoofdstuk Make-up is ook aandacht besteed aan de donkere huidtypes onder ons.

Wat ik ook top vind aan de Beauty Bible is dat er producten in staan verwezen die verkrijgbaar zijn bij Ici Paris XL. Je leert als het ware eerst de tips & tricks en weet hierna precies welk product(en) je aan kan schaffen om zelf lekker te kunnen experimenteren op parfum, verzorging en make-up gebied. Heel slim gedaan!

Beauty Bible
Ik ben heel blij met de Beauty Bible! Het is een boek die je niet weg kan stoppen, maar een mooie plek geeft. Puur omdat het boek er simpelweg fantastisch uitziet, stevig is en je de liefde voor het vak in alles terug kan zien in het werk aan dit boek. Ook heeft het een mooi plekje nodig omdat je het boek vaker leest dan één keer. Er staan zoveel mooie en handige tips in dat je het altijd wel een keer weer nodig zal hebben of omdat de neiging te groot is om weg te dromen bij die mooie foto’s.

Of je nou een professionele make-up artist bent of gewoon nieuwsgierig bent naar alle geheimen op beauty gebied, de Beauty Bible biedt ieder wat wils! Zelfs voor de mannen.

De Beauty Bible is verkrijgbaar voor €29,95 op de webshop van Ici Paris XL of op Bol.com

Liefs, Melanie

TwitterInstagramBloglovinFacebook

Geef een reactie