New In | CK In 2u & Yves Rocher Monoï De Tahiti EDT

CK In 2u en Yves Rocher Monoï Mel's Mirror

Een geur kan veel zeggen over een persoon. Het geeft men een tipje van de sluier hoe iemand zich voelt of zelfs als persoon is. Fris, krachtig, warm of sexy. Ik hecht dan ook veel waarde aan een lekkere geur. Een tijdje geleden ben ik geslaagd voor de opleiding Schoonheidsspecialiste en vond ik het wel tijd om mijzelf te trakteren. Ik kocht twee geuren en vandaag laat ik ze zien.

Ck In 2u
Calvin Klein CK In 2u EDT 100 ml

Als eerste de geur die ik ook als eerste kocht. Ik vond het erg moeilijk om een geur te kopen die ook écht bij mij past. Ik wilde niet zomaar een geur kopen. Na veel geroken te hebben kwam ik uit op de Eau de toilette van Calvin Klein. CK In 2u met maar liefst een inhoud van 100 ml! Mijn eerste indruk van deze geur was meteen, fris. Maar dan ook echt lekker fris, zonder te veel poespas en rare na-geuren. De geur is ontwikkeld voor jonge vrouwen en staat voor vrijheid en de mogelijkheid om dingen te ondernemen in het leven. Een mooie betekenis.

Wat ik al aangaf is dat de geur erg fris is, bloemig en zelfs een beetje oriëntaals (warm, sensueel).
De topnoot bestaat uit frisse, roze grapefruit en bergatmot met een noot van aalbesblaadjes. Het hart van de geur bestaat uit de noten van suikerorchidee en witte cactus. Uit de basisnoot komt het oriëntaalse gevoel. Het bestaat uit amber, rood cederhout en vanille.

Het uiterlijk van CK In 2u vind ik ook erg leuk. Duidelijk, simpel, maar toch ook speciaal door de vorm van de flacon. Je kan niet zien hoe ver je bent met het opmaken van de geur, maar dat duurt nog wel even door de immense hoeveelheid.

Yves Rocher Monoï de Tahiti
Yves Rocher Monoï  de Tahiti Eu des Vahines EDT 100 ml

Niet lang daarna kocht ik deze heerlijke geur. Ik was al een beetje bekend met de Monoï de Tahiti collectie van Yves Rocher en was eigenlijk van plan de bodyspray te halen. Totdat ik de Eau de toilette tegenkwam. ‘Als er een EDT verkrijgbaar is in deze geur, dan ga ik toch écht voor de EDT!’ was het eerste wat ik dacht. Toevallig heb ik laatst een dupe van deze geur gevonden, maar dan als aftersun product van Vichy. Hier vind je het artikel terug over de aftersun. Buiten de aftersun om, ben ik deze geur nog nooit eerder tegengekomen.

De geur geeft mij het ultieme vakantiegevoel! Het is een subtiele, aanwezige geur die me heel ver weg ergens doet denken aan een warme lichaamsolie en Caribische bloemen. Misschien ook niet zo heel gek, want de geur is ontstaan door tiarébloemen, ylang-ylang  en vanille. De witte tiarébloem wordt afgebeeld op de zomerse verpakking van de EDT en is het nationale embleem van het eiland Tahiti waar nieuwkomers of toeristen worden ontvangen met een krans van tiarébloemen. Ook ylang-ylang is een typisch zomers ingrediënt en wordt dan ook vaak gebruikt als zwoele, warme massageolie.

Het uiterlijk van Yves Rocher Monoï de Tahiti vind ik een beetje weg hebben van een lichaamsolie. Leuk gedaan, omdat je daar ook vrij snel aan denkt wanneer je de geur ruikt. Verder is de flacon niet heel speciaal, maar dat heeft deze EDT ook niet nodig. De bijzondere geur compenseert het weer.

CK In 2u & Yves Rocher Monoï de Tahiti

Ik ben ontzettend blij met allebei de geuren. Beiden zijn ze subtiel, maar toch ook erg speciaal om te gebruiken. CK In 2u is nu te koop voor  €19,00 ipv €49,00 bij Douglas en ICI Paris XL en Yves Rocher Monoï de Tahiti EDT is tot 3 augustus afgeprijsd met 50% korting van €25,00 naar €12,50. Ook te vinden in de webshop van Yves Rocher.

Wat is jouw favoriete geur op dit moment?

Liefs, Melanie

TwitterInstagramBloglovinFacebook

EN: A fragrance can say a lot about persons. About there feeling of how a person is. Fresh, strong, warm or sexy. This summer I passed my training for beautician and I wanted to treat myself with a new fragrance. I bought CK In 2u from Calvin Klein and Yves Rocher Monoï de Tahiti. Both very special. CK In 2u is a fresh, oriëntal fragrance and contains pink grapefruit, bergamot with a note of currant leaves, notes of sugar orchid, white cactus, amber, cedarwood and vanilla. The price for 100 ml is €19,00. Yves Rocher Monoï de Tahiti is such a unique fragrance! It gives me te ultimate holiday feeling! The fragrance reminds me of a warm bodyoil and caribean flowers. It contains tiaréflowers, ylang-ylang and vanilla. You can see the tiaréflower on the package of the fragrance and is a symbol at the Island Tahiti. Ylang-Ylang is a perfect ingrediënt for a summer fragrance, because Ylang-Ylang is also used for bodyoils. De price of Yves Rocher Monoï de Tahiti 100 ml is €12,50. I love my fragrances! What’s your favorite fragrance at the moment? Love, Melanie

Geef een reactie