New In | Kiko Unlimited Stylo 004

image
Kiko behoort tot de meest geliefde budget toppers volgens de beautygoeroe’s. Een week geleden bracht ik samen met een vriendinnetje een bezoek aan het mooie Utrecht en natuurlijk konden (lees: mochten) we Kiko niet overslaan. Ik kocht een aantal mooie producten waaronder dit zomerse schatje. De Unlimited Stylo in de kleur 004. Mijn eerste Kiko aankoop. Maar wat is mijn eerste indruk van Kiko? Lees snel verder.

image
Om maar meteen met de deur in huis te vallen.. de omhulsel. Chique, maar niet heel spannend. Het deed me meteen denken aan de lipsticks van Pupa Milano. Niet heel verrassend misschien, want Kiko en Pupa zijn beiden Italiaanse merken. Anyway, de omhulsel mag dan niet heel spannend zijn, de kleur daarentegen maakt al wat meer goed. Een koraal roze kleur waarvan ik onderhand al tientallen in mijn stash heb liggen, maar nooit genoeg van kan krijgen! Een erg mooi kleurtje die natuurlijk altijd goed te dragen is, maar vooral prachtig staat in de zomer.
image
De kleur is geweldig, maar we moeten eerlijk zijn. De lipstick brengt prettig aan op de lippen, maar de afwerking vind ik niks. De kleur dekt niet mooi, velletjes van mijn lippen zijn nog zichtbaarder dan voorheen en de lipstick wordt onwijs snel mat. Had ik mijn lippen dan nog beter moeten scrubben? Nee. In ieder geval ben ik niet weg van deze lipstick, al moet ik wel zeggen dat de kleur lang zichtbaar bleef op mijn lippen. Oke, een pluspuntje erbij dan. Kiko is voor menig make-up meisje een top merk en moet bijna aan de beademing wanneer de vier letters worden uitgesproken, maar mijn hart begon niet sneller te kloppen van dit lipproduct. Jammer, maar helaas. Hopelijk de volgende keer beter.

Kiko Unlimited Stylo 004 is te koop voor €6,90 in o.a Utrecht.

Liefs, Melanie

TwitterInstagramBloglovinFacebook – Snapchat: Melanieannax

EN: Last week I bought my first Kiko product. I was very curious about it, because it is one of the most popular budget brand for beautylovers. So, when I was in Utrecht I bought two KIKO product and this is one of them. Kiko Unlimited Stylo 004. It’s a coral pink color wich is lovely to use in summer. When you apply the lipstick it’s going well, but when you have the lipstick on your lips is INCREDIBLE matte. It’s not my favorite and I don’t like the look of de product. I’m sorry Kiko. I hope the next time is better for me! Love, Melanie

Geef een reactie