Opgemaakt | Augustus

Opgemaakt augustus Mel's Mirror

Wanneer de zomer is aangebroken, gaan mijn producten er als een malle doorheen. Ik gebruik meer deodorant en smeer vaker een frisse bodylotion op mijn lichaam en reinigingsproducten vind ik een must wanneer het zweet langs mijn voorhoofd drupt. Nu we de zomertijd zo goed als achter ons hebben gelaten, deel ik vandaag mijn opgemaakte producten van de maand augustus.

Opgemaakt Augustus Mel's Mirror

L’Oréal Elvive Multivitamines 2 in 1 Verzorgende Shampoo

De L’Oréal shampoo’s gebruik ik met liefde. Net zoals de L’Oréal Elvive Multivitamines 2 in 1 Verzorgende Shampoo. Mijn haar voelt glad en verzorgd en maakt mijn haar niet zwaar. Naast de shampoo’s van Guhl is dit zeker een favoriet geworden. Helaas is het nu echt leeg.

Andrelon Heat Protect Spray
Nog een haarproduct. Een hitte-beschermer voor je haar van Andrelon. Ik ben geen fan van de shampoo’s van dit merk, maar de Andrelon hairstyle producten wil ik nog wel eens inslaan. Ik kan me nog herinneren dat ik dit product een jaar geleden kocht in Deventer. Een jaar! Al moet ik toegeven dat ik het product niet iedere dag gebruikt heb. Maar deze maand was hij toch echt helemaal leeg geraakt.

Dove Purely Pampering
Dove producten blijf ik gewoon liefhebben. De zachte substantie, de heerlijke geuren. Ik vind het super! Deze 400 ml fles douchecrème van Dove heb ik met plezier gebruikt en of course blijf ik Dove aanschaffen.

Opgemaakt 2

Odina gezichtscrub
Wanneer je opzoek bent naar een milde scrub die niet te veel poespas met zich meebrengt, is dit een top product! Het is jaren geleden dat ik dit product ontdekte bij de Action, maar ik koop het nog regelmatig. Een simpele, milde scrub die helaas nu ook op is.

Rexona Compressed Cotton Ultra Dry Deodorant
In mijn vorige opgemaakt-artikel schreef ik ook al over dit product. Ik was er niet razend enthousiast over en die mening is niet veranderd. De deodorant was bij mij, net als de vorige variant, ontzettend snel leeg. Ook voelde ik mij niet fris(ser) na het gebruiken van de Rexona Compressed. Wat een deodorant, na mijn mening, toch echt wel zou moeten doen. Zoals ik al zei heb ik een klein maandje deze deodorant gebruik totdat hij leeg was.

Opgemaakt Augustus Mel's Mirror

Yves Rocher Bleu Vegetal Douchegel
Deze kleine mini tube van Yves Rocher kreeg ik bij een aankoop van Yves Rocher. Omdat het een mini tube is, heb ik niet mega lang het product gebruikt, maar wat wel zeker is, is dat het erg jammer is dat deze douchegel een limited edition is. Van de heerlijke zoete, maar ook frisse geur kunnen we dus niet meer genieten, helaas.

Vichy Idélia Dagcrème
Nog een mini product. Een klein potje dagcrème van de Vichy Idélia lijn. Deze verzorgingslijn is voor de normale tot gemengde huid. Perfect voor mijn kwetsbare gezichtje. Ik merkte oprecht verschil van de dagcrème. Mijn huid glansde minder en zag er gezond en stralend uit. Zeker de moeite waard, maar nu helaas helemaal leeg.

Opgemaakt Augustus Mel's Mirror

Dit waren mijn zeven opgemaakte producten van de maand augustus. Frisse, maar ook verzorgende producten.

Wat heb jij opgemaakt in augustus?

Liefs, Melanie

Volg mij ook op TwitterInstagramBloglovinFacebook

EN: When it’s summer I use more product. Deodorants, bodylotions and cleansing products. But now, when autumn is coming I’m going to share my empty products of August. I used two hair products. L’Oréal Elvive Multivitamines 2 in 1 Verzorgende Shampoo and Andrelon Hair Protect Spray. Two very good products, but now empty. I also used a scrub from Odina and a deodorant from Rexona. But I’m not so happy about the deodorant, because I didn’t feel fresh with it. The last two product are a mini douchegel from Yves Rocher and a Vichy day crème. What are your empty products? Love, Melanie

3 Reacties

 1. Annet
  7 september 2015 / 12:42

  Ik heb niks opgemaakt, ook mijn gezicht niet (haha). Ik zou de mandjes in de badkamer eens uit moeten mesten. Ik denk dat er heel veel al ouder is dan 5 jaar. Weggooien dus. Telt dat ook?

  • mm
   melanieannax
   7 september 2015 / 12:44

   Oh, dat herken ik! Eens in de zoveel tijd alle lades, bakjes en mandjes uitzoeken is echt heerlijk!

Geef een reactie