Opgemaakt | Augustus 2016

Een lange tijd geleden postte ik een artikel over mijn opgemaakte producten. Iedere maand bleef het bij mij kriebelen om de producten die ik met liefde gebruikt had of liever weg wilde gooien met je te delen. En ook al is de maand augustus nog niet volledig voorbij, ik laat je toch alvast mijn opgemaakte producten zien van de maand augustus. 

Opgemaakt Mel's Mirror

Opgemaakt Mel's Mirror

Andrelon Kokos Boost shampoo
Deze shampoo was één van de cadeautjes uit de goodiebag van de Beautygloss party in Amsterdam. Een frisse shampoo die daadwerkelijk ruikt naar vers geplukte kokosnoten. Het blijft een feestje om producten uit te proberen die een speciale geur bevatten. Dat is in dit geval ook zo met de shampoo van Andrelon. Een fijn product!

L’Oreal Extra Ordinairy Oil
Ook onze haarpunten mogen wel eens extra aandacht krijgen. Voor die verwennerij gebruikte ik twee keer in de week de voedende haarolie van L’Oreal. Erg fijn te gebruiken onder douche en vóór het doorkammen van de haren.

Opgemaakt Mel's Mirror

Opgemaakt Mel's Mirror

Lush The Comforter shower cream
Een tijdje geleden liet ik je kennis maken met twee doucheproducten van Lush. In het artikel vertelde ik je meer over The Olive Branch shower gel en dit kleine, maar fijne flesje. Die geur! Sprakeloos! De zoete geur van bubblegum neemt me ruim 10 jaar terug in de tijd. Heerlijk!

Lush Tea Tree Water 
Nog een opgemaakt product van Lush. De Tea Tree Water zorgt voor de vermindering van onzuiverheden en ontstekingen van het gezicht. Ook geeft het een heerlijk, fris gevoel aan de huid. In combinatie met mijn reinigingsproducten maakt de Lush Tea Tree Water mijn reinigingsritueel compleet.

Maybelline Fit Me foundation
Ik ben gek op de Fit Me foundation van Maybelline! Zo, dat is eruit! Het product laat mijn huid eruit zien als satijn en dat voor maar €14,49. Het is natuurlijk helemaal te gek als iemand enthousiast aan je vraagt welke foundation je gebruikt. Kortom, een enorme budget topper dus!

Chanel Rouge Coco Shine Mutine
Met pijn in mijn hart heb ik afscheid moeten nemen van mijn oh zo fijne Chanel lipstick. Deze lipstick in de altijd-te-dragen kleur Mutine heb ik met zoveel liefde gedragen, maar de lipstick had nu echt haar tijd gehad..

Opgemaakt Mel's Mirror

Rituals Sakura Silk deodorant
Dit heerlijke product van Rituals doet mij denken aan vakantie. De deodorant van de Sakura Silk lijn heb ik namelijk standaard mee in mijn handbagage op vakantie. Vooral het formaat van de deodorant is ideaal. Handbagage-proof.

Victoria Secret Love Spell body spray
De body spray zijn voor kort geleden erg populair geworden onder de jonge doelgroep. Ik had deze body splash dan ook al een tijdje in mijn stash liggen, maar vond het en té zoete geur voor mijn body. Daarom maakte ik van het product zowel een geur verspreider als interieur spray. Een subtiele, zoete ruimte gegarandeerd.

Veel variatie van producten en allemaal met erg veel plezier gebruikt!

Wat vind jij van deze opsomming van producten?

Liefs, Melanie

TwitterInstagramBloglovinFacebook

1 Reactie

  1. 24 januari 2017 / 14:32

    Ook dit zijn weer hele fijne producten zeg! De Tea Tree Water van Lush heb ik trouwens net besteld, ik las hoe enthousiast je daarover was in het Yase artikel. Nog nooit iets van Lush gekocht dus het werd eens tijd. Ben benieuwd!

Geef een reactie