Opgemaakt | Juli

Opgemaakt Juli Mel's Mirror

In een maand maak ik veel verschillende producten op of gooi ik weg. Vooral in de zomermaanden gebruik fanatiek frisse bodylotions en een deodorant. Het gaat er in deze tijd van het jaar hard doorheen en vandaag laat ik dan ook mijn opgemaakte producten zien van de maand juli.

Bodylotions Mel's Mirror

Om te beginnen met de drie bodylotions van Dove, Vaseline en Rituals. In alle drie de producten was er nog maar een bodem over, dus zorgde ik ervoor dat ze aan het einde van de maand allemaal op waren.

Dove DeepCare Complex Hydro Nutrition
Deze bodylotion van Dove is een hele milde lotion met de typische Dove geur die we allemaal kennen. Het product zorgt voor hydratatie van de huid en is bedoeld voor alle huidtypes. Lekker basic. Niks mis mee! Ik had ‘m al een hele tijd liggen en moest van mijzelf eerst deze bodylotion opmaken voordat ik aan een gloednieuwe zou beginnen.

Vaseline Spray & Go Aloë Fresh
Dit product is een tijdje erg populair geweest in de beauty-wereld. Een bodyspray die je royaal over je lichaam kan sprayen, die lekker fris aanvoelt en snel intrekt. Bij deze geur moet ik altijd denken aan de dagen waarbij ik fanatiek sportte. Dit product gebruikte ik altijd voor en na het sporten, maar helaas is hij nu helemaal leeg. Ik heb er zeker een jaar plezier van gehad.

Rituals Zensation Magic Touch body cream
Mmm, ik kan zo genieten van de producten van Rituals. Iedere lijn heeft weer een unieke geur die ontzettend goed blijft hangen. Toevallig heb ik deze maand een bodylotion en een douchegel opgemaakt van de Zensation lijn, want oh wat is die lekker. De body cream is lekker dik, de geur blijft goed hangen en plakt niet, maar helaas is het laatste beetje uit de tube nu ook echt op.

Haar en Douche Mel's Mirror

De volgende twee producten die ik heb opgemaakt zijn twee douche gerelateerde producten. Twee producten die ik met liefde heb gebruikt.

Rituals Zensation foaming shower gel
Deze schuimende douche gel van Rituals komt uit dezelfde lijn als de Magic Touch body cream. Dezelfde geur, dezelfde liefde. De foaming shower gel is een heerlijk, zacht product met de geur van rijstmelk en kers dat schuimt in je handen wanneer het in contact komt met water. Jammer genoeg is dit product nu op, maar er staat alweer een andere Rituals foaming gel te wachten voor gebruik!

Guhl Vochtherstel shampoo
De shampoo’s van Guhl heb ik ontdekt in de herfst van dit jaar. Ik kan dan ook met zekerheid zeggen dat de shampoo’s van Guhl mijn favorieten waren van dit jaar. Ik hield de Guhl-acties van drogisterijen in de gaten en sloeg als een malle in. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor droog en broos haar en bestaat dan ook uit Babassu olie uit het Amazone-gebied dat speciaal bedoeld is voor een intensieve en hydraterende werking. Ik voel zeker verschil na een douchebeurt. Mijn haar is zacht en ruikt oprecht lekker! Met deze shampoo deed ik ongeveer een maand.

Opgemaakt Mel's Mirror

Als laatst heb ik twee kleine producten opgemaakt. een handcrème en een deodorant van 75 ml. Ideaal voor in een handtas en dat heb ik geweten..

Dove Limited Edition Winter Care hand cream
Deze handcréme van Dove heb ik gekregen tijdens een SWAP (cadeautjes uitwisselen voor een bepaald bedrag) met Mariët. Zij gaf mij dit product rond de winter en wat de handcréme al aangeeft, is het een geweldige verzorging voor in de koude wintertijd. Iedere dag gebruikte ik deze onwijs zachte handcréme en heb mijn best gedaan om het laatste beetje uit het product te krijgen, maar het is nu toch echt helemaal leeg. Ik heb er dus zeker meer dan een half jaar over gedaan om het product leeg te maken. Top!

Rexona Woman Ultra Dry Biorythm compressed deodorant spray
Deodorant. Zo’n typisch product dat iedereen, als het goed is, gebruikt. Ik was erg benieuwd naar de nieuwe compressed deodorant die kleiner verpakt is, maar dezelfde inhoud bevat. Ik kan nu niet zeggen dat ik het product langer gebruikt heb dan een normale deodorant, maar het is absoluut handiger om mee te nemen. Met dit product heb ik ongeveer een maand kunnen doen, wat ik prima vind voor een deodorant!

Opgemaakte producten

Dit waren mijn opgemaakte producten van Juli. Een klein handje vol, maar wel producten die ik dan ook écht op moest maken. Ik ben benieuwd naar de producten die ik aan het eind van augustus op een rijtje kan zetten.

Hoeveel producten maak jij op in een maand?

Liefs, Melanie

TwitterInstagramBloglovinFacebook

EN: Different products are empty at the end of the month. Especially in summer I use bodylotions and deodorant sprays. I’ll show you my empty products of July. I used Dove DeepCare Complex Hydro Nutrition. This is a bodylotion for every skintype with that typical fragrance of Dove. I also used Vaseline Spray & Go Aloë Fresh and Rituals Zensation Magic Touch body cream. The first one is very refrigerant and the body cream from Rituals is creamy. I used a foaming shower gel from Rituals wich is amazing and from the same productline as the Rituals body cream and I used Guhl Vochtherstel shampoo for dry and damaged hair. The last two product are from Dove and Rexona. A hand cream that’s really soft and a deodorant spray in a compact package. Very easy to use! How many products do you make empty in a month? Love, Melanie

1 Reactie

Geef een reactie