Opgemaakt | September 2016

 

Opgemaakt September

Ongemerkt is de maand oktober al een kleine week in volle gang; persoonlijk mijn favoriete maand met mijn favoriete seizoen. Maar voordat ik mij enthousiast richt op oktober, kijk ik terug naar mijn opgemaakte producten van september. Lees snel verder!

Opgemaakt September

Douche Foam Rituals Zensation & Kneipp Amandelbloesem
Twee heerlijke doucheproducten die ik heb opgemaakt zijn toevallig ook mijn favoriete merken voor onder de douche. Rituals en Kneipp blijven mij keer op keer verrassen! Zensation is één van populairste geurlijnen van Rituals. Ik durf te zeggen dat de geur van organische rijstemelk en kersenbloemen toegankelijk is voor iedereen. Vandaar dat ik iedere keer weer erg blij ben met dit heerlijke product. Dit geldt ook voor de Kneipp Amandelbloesem douche foam.

Opgemaakt September

Schwarzkopf Frisheid en Volume Shampoo & Vichy Douche Spa Gel-Crème
Back to basic! De shampoo van Schwarzkopf is voor mij een fijne, simpele shampoo die ik met veel plezier heb gebruikt in september. Ook heb ik de Spa Gel-Crème van Vichy opgemaakt. Een tijd geleden schreef ik hier over dit product. Twee prettige producten. Punt.

Opgemaakt September

Nivea Dagelijkse Reinigingsscrub, Therme Zen White Lotus Body Mist & Elmex Sensitive tandpasta
Reinigingsscrubs zijn fantastisch om te gebruiken. Ik heb er al een aantal uitgeprobeerd, maar kort geleden was die van Nivea aan de buurt. Een prima product. Niet heel spannend, maar gewoon fijn in gebruik. De Zen White Lotus body mist van Therme heb ik enorm lang gebruikt. Het is natuurlijk bedoeld voor je body, maar van de één op de andere dag werd de geur te sterk voor me. En dan? Wat doe je dan met dat mooie product? Gewoon. Gebruiken als interieur spray (hihi!)

Tot slot, de tandpasta van Elmex Sensitive. Een paar maanden geleden koos mijn verstandskies ervoor om tevoorschijn te komen en mijn gebit een flinke klap  te geven. Hierdoor besloot ik dan ook gebruik te maken van een tandpasta voor gevoelige tanden. Wat een opluchting was dit! Nu de tube toch echt leeg is, sla ik meteen een nieuwe in.

Welk product was voor jou belangrijk in september?

Liefs, Melanie

TwitterInstagramBloglovinFacebook 

1 Reactie

  1. 17 januari 2017 / 01:11

    Lekkere producten! Ik wilde ook aan een “opgemaakt” rubriek beginnen, maar ik irriteer me teveel aan die lege flesjes en dingetjes die blijven liggen totdat ik er weer eens tijd voor heb, hahahaha ?

Geef een reactie