Opgemaakt | September

Opgemaakt Mel's Mirror

In de maand september heb ik mezelf flink ingehouden met het opmaken van producten. Althans, dat zeg ik zelf. Het zijn er namelijk maar 5 in totaal, maar wel weer lekker verschillend. Kijk mee naar welke producten ik op maakte en weggooide.

Opgemaakt Mel's Mirror

Rituals Happy Budha shower gel
Wie houdt er nou niet van Rituals? Ik ben er in ieder geval gek op. De Happy Budha heeft een uitgesproken geur van zoete sinaasappel en cederhout. Welke lijn van Rituals het ook is, ik ben er gek op. Deze douche gel heb ik dan ook met liefde gebruikt, maar is helaas nu helemaal leeg.

L’Oreal Elveve Total Repair shampoo
In mijn vorige Opgemaakt artikel was te zien dat ik, ook hier, weer een L’Oréal Evive shampoo had opgemaakt. Ik vind de shampoo’s van L’Oréal ontzettend fijn en vorige maand kon ik dan ook niet zonder deze shampoo toen het dreigde leeg te gaan in de laatste paar dagen van onze vakantie in Frankrijk. Vandaar dat alles op de verpakking in het Frans is. Ik heb precies een maand over deze shampoo gedaan.

Opgemaakt Mels Mirror

HEMA Bye Bye Eye Make-Up Remover
Dan de oogmake-up reiniger van HEMA. Een prima reiniger die prettig aanvoelt op de dunne huid rondom mijn ogen. Het is een vettige substantie, maar het is niet voor niets een oogmake-up reiniger. Ik heb er een hele lange tijd gebruik van gemaakt, maar nu is ie echt leeg.

Eucerin Derma Purifying Face Scrub
Deze gezichtsscrub van Eucerin heb ik met liefde gebruikt. Het zorgde voor een vermindering van mee-eters en puistjes en mijn huid voelde gladder en zachter aan. Jammer dat ik ‘m nu moet weggooien. Leeg!

Opgemaakt Mel's Mirror

L’Oréal Elnett Satin Hairspray
Ik ben fan van de hairspray van L’Oréal. Vooral de kleine bussen. Die zijn zo lekker handig voor onderweg! Ik heb er ongeveer een maandje plezier gehad van dit product, maar nu is dit product ook echt op.

Opgemaakt Mel's Mirror

Dit waren mijn opgemaakte producten van de maand september. Verschillende, maar hele goede producten.

Welke producten heb jij opgemaakt?

Liefs, Melanie

Volg mij ook op TwitterInstagramBloglovinFacebook

EN: In September I had different empty product. Rituals Happy Budha shower gel, L’Oréal Elvive shampoo, HEMA eye make-up remover, Eucerin Face scrub and L’Oréal Elnett Satin Hairspray, but what are yours? Love, Melanie

Geef een reactie