Outfit | Do not be a stereotype

Één ding is duidelijk. Ik ben absoluut geen modekenner. In de loop der jaren heb ik mijn eigen kledingstijl ontdekt, maar dit ging niet zonder slag of stoot. Op mijn dertiende droeg ik namelijk alleen maar basic t-shirtjes met zwarte leggings. Daaroverheen trok ik een langer shirt aan wat moest dienen als onderrok. Laagjes, op laagjes, op laagjes. Mijn lichaam had op die leeftijd nog amper vrouwelijke vormen, dus beeld je even in hoe dat eruit zag. Van basic ging ik naar opvallend en dat is nog licht uitgedrukt. De uitdrukking ‘less is more’ kende ik niet, dus droeg ik zilveren schoenen, ripped jeans en velvet vestjes. Tegelijk. 

Foto: Joline Harms


Al doende leert men zullen we maar zeggen. Hierdoor ben ik erachter gekomen wat ik beter wel en wat ik absoluut niet kan dragen. De huidige trend van de hippe eyecatchbroeken was daarintegen toch weer het proberen waard. Nog zo’n gevalletje ‘niet geschoten is altijd mis’. Naast de schattige pastelkleuren, zit deze broek van America Today mij als gegoten en hoef ik niet bang te zijn voor een platte kont. Een absoluut pluspunt is het elastiek in de taile. We all know why..

De witte top van Bershka mag ook even genoemd worden. ‘Do not be a stereotype (thank you).’ Ik ben gek op dit soort t-shirts. Gewoon, om de hysterie van de broek weer even te compenseren met een rustige basis. Zo komt het uiteindelijk toch allemaal op z’n pootjes terecht. Zelfs met mijn kledingstijl.

Top | Bershka – Niet meer online verkrijgbaar
Broek | America Today 
Tas | Parfois

TwitterInstagramFacebookBloglovin

 

2 Reacties

  1. 28 juli 2018 / 20:52

    Wat een leuk artikel Mel! Die broek en top: love it! Ik heb ook alle kledingstijlen van de wereld gedragen in mijn tienertijd, hahahaha! Lange zwarte jurken met zwarte lange kisten eronder en ook nog een periode skater outfits…jaja…Je ziet er in ieder geval fantastisch uit, volgens mij ook nog in een vuilniszak! Liefs!

Geef een reactie