PLOG | 7-5-2016 | Beautygloss Party 


image
Zaterdag 7 mei was de dag. De dag waar ik al meer dan 5 jaar naar uitkeek. Samen met Ilona namen we de trein naar Amsterdam om de Beautygloss Party mee te maken.

Waarschijnlijk hebben de fanatieke bloglezers onder ons vast al eens van dit feest gehoord, maar voor diegene die niks van de Beautygloss Party afweet leg ik even uit wat dit spektakel inhoudt. De Beautygloss Party is 5 jaar geleden tot stand gekomen door beautyblogger- en vlogger Mascha Feoktistova, beter bekend als, Beautygloss. Samen met Hella Huizinga van My Greatest Party en Isabelle Roodklif van Bellevents organiseerde Mascha een feest voor al haar lezeressen. Ieder jaar breidde het zich meer uit. Leuke standjes van bekende beautymerken, artiesten, workshops en nog veel meer leuks. Dit jaar was het voor mij eindelijk mogelijk om het populaire feest te bezoeken.

image
Om 13:15 uur namen wij onze trein naar Amsterdam. Om 18:00 uur zou de party van start gaan, maar natuurlijk wilden we daarvoor nog wel even lekker de stad in. Met een goede voorraad zonnebrand en deodorant was mijn tas gevuld die dag. Ieder jaar tijdens de Beautygloss Party is er een dresscode. Dit jaar was het thema Pastel Party en mochten alle bezoek(st)ers in pastel kleurige kleding. Mijn outfit had ik al weken van tevoren bij elkaar gesprokkeld, maar het liep natuurlijk helemaal anders door het warme weer die dag. Ondanks de hitte had ik mijn babyblauwe jas maar gewoon in mijn tas gestopt.

image
image
image
Takeaway sushi. Ilona en ik zijn allebei gek op sushi, maar we hadden niet de tijd om uitgebereid een hapje te eten bij een lunchroom. Vandaar onze takeaway sushi die we gezellig opaten in het zonnetje bij het Paleis op De Dam.

image
Amsterdam canals. Love it!

image
Al aan het begin van de dag waren wij allebei er al snel over eens dat we ruim van te voren richting het feest zouden lopen. Het feest vond plaats, net als ieder jaar, in de Beurs Van Berlage dat op een loopafstand te vinden is van het centraal station van Amsterdam. Rond 17:00 uur stonden wij al in de rij. Vooraan. Een hele rij pastel-kleurige dames sloten achter ons aan in de rij. Geweldig om te zien!

image
Na een uur wachten gingen de deuren open en werden we ontvangen met een heerlijk, zoet drankje van Disaronno. Hoe leuk ziet dit eruit!

image
image
Daar is ze dan! In levende lijve. Mascha! De co-host van dit jaar was Furtjuh! oftewel, Rutger Vink. Rutger is net als Mascha een Youtuber en deed het ontzettend leuk!

image
Live haar styling tips van Arjan Uffels van Andrélon. Andrélon is tevens ook de hoofdsponsor van de Beautygloss Party.

image
Omnomnom! Die kleuren, oh oh oh.

image
Sudden realisation! Dit zijn echte rozen!

image
Gregor! De vriend, of eigenlijk moet ik zeggen ‘verloofde’ van Mascha.

image
Samen met Awise en Tatjana. Twee vriendinnen van Mascha die ook aanwezig waren op de party. Wat een leuke meiden en ontzettend leuk ze beiden in het echt te hebben ontmoet!

image
image
Hij was bijna aan te raken! Manuel Broekman trad op samen met Geza Weisz. Wat een feest!

image

Respect voor de aankleding en de organisatie rondom de Beautygloss Party! Wat een prachtig feest was het en wat een lieve meiden allemaal die we hebben ontmoet. De hele avond hebben Ilona en ik ons vermaakt bij de vele standjes en hebben we onszelf verwend met leuke goodies! Aan het einde van het feest kregen we een goed gevulde goodiebag mee naar huis met allemaal leuke producten.

Dit was de 6e maar tevens ook de laatste Beautygloss Party van Mascha. Erg jammer, maar ik ben erg blij dat ik het feest nog heb mogen meemaken!


Liefs, Melanie

Twitter InstagramBloglovinFacebook – Snapchat: Melanieannax

 

1 Reactie

Geef een reactie