Review | Een Warme Winter Met Rituals

Rituals Mel's Mirror

In tijden van koude, donkere dagen heeft iedereen behoefte aan een warme en knusse omgeving. We zoeken de gezelligheid op en samen met de mensen waarvan we het meest houden komen we bijeen. Rituals heeft dit perfect aangevoeld en komt dit najaar weer met een heerlijke, nieuwe collectie. Ik probeerde de doucheschuim uit The Ritual Of Light collectie. Kijk snel mee!

Ritual Of Light Mel's Mirror

Geïnspireerd door eeuwenoude lichtrituelen van over de hele wereld ontwikkelde Rituals de The Ritual of Light. Een moment van reflectie, om stil te staan bij wat je voor anderen kunt betekenen en hoe je de wereld een stukje mooier en lichter kunt maken. Volgens Rituals is het een collectie die je helpt even gas terug te nemen en je geest tot rust te brengen om je te inspireren en je leven te vullen met meer compassie, vriendelijkheid en liefde.

Zoals we van Rituals gewend zijn, ziet het uiterlijk van de doucheschuim er fantastisch uit. Het doet mij direct denken aan een winternacht vol glinsterende, vallende sterren. Ook de quote it’s your light that lights the world vind ik prachtig en past helemaal bij de periode van het jaar.

Ritual Of Light Mel's Mirror

Eenmaal de doucheschuim te hebben geroken word je ondergedompeld in de verfijnde en verwarmende geur van zoete sinaasappel en kaneel. Heerlijk! Zoete sinaasappel, het Chinese symbool voor geluk en voorspoed, heeft een heerlijk verkwikkend aroma en zorgt voor een positieve vibe. Kaneel wordt als ingrediënt al eeuwen lang gebruikt. Het warme, verfijnde aroma werkt ontspannend op het lichaam en ziel. De combinatie is ietwat kruidig die voor ieder persoonlijk kan uitpakken, maar het is er wel eentje die perfect past in het winterplaatje.

Rituals Mel's Mirror

Het is een feest om met dit product te douchen. Dat klinkt nogal erotisch, maar je krijgt er echt een warm gevoel van (oke, dit maakt het er niet beter op). Anyway, het mag dus duidelijk zijn dat ik erg te spreken ben over dit product. De geur is prettig en het doucheproduct laat een zacht gevoel achter op de huid. Je krijgt een ultiem walking in a winter wonderland gevoel.

”Een moment van reflectie, om stil te staan bij wat je voor anderen kunt betekenen en hoe je de wereld een stukje mooier en lichter kunt maken.
Schenk in donkere tijden je licht aan anderen.
Want dat licht stelt ze in staat te groeien, zowel fysiek als geestelijk.
Jouw licht verlicht de wereld.” – Rituals
The Rituals Of Light Shower Foam is voor € 8,50 in de winkel en online verkrijgbaar.

Liefs, Melanie

TwitterInstagramBloglovinFacebook

2 Reacties

  1. 16 november 2016 / 13:23

    Ohhh, zo heerlijk dit product! Je doet het flesje echt eer aan met die prachtige foto’s en mooie tekst! xoxo

  2. 17 november 2016 / 09:12

    Deze geur is zò fantastisch lekker. Groot favoriet hier in huis <3

Geef een reactie