Review | Giorgio Armani Sì Rose Signature Eau De Parfum & Bodylotion

Kort geleden lanceerde Giorgio Armani een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de originele geur Sì. Het is de zesde editie van de vrouwelijke geur, maar deze keer net een tikkeltje chiquer. Vandaag laat ik jullie kennis maken met de nieuwe limited edition geur van Giorgio Armani: Sì Rose Signature. 

Giorgio Armani Signature Rose Sì

Giorgio Armani Signature Rose SìNeem even de tijd om de flacon te bewonderen. Is het geen schatje? De nieuwe geur is versierd met een lichtroze, zijden lint, gouden details aan de bodem en de nek van de flacon en het bevat een doorschijnende roze vloeistof. Prachtig!

De nieuwe Sì editie bevat bloemige geurnoten, waarvan de May-roos en de Damascusroos. Dit zijn de twee belangrijkste geurnoten. Daarnaast bevat de geur bergamot, mandarijn, fresia, ambrette, patchouli en vleugjes van Neo Jungle (zwarte besextract) en Pure Jungle (vanille-extract). Een hele waslijst, maar wel een lijst die de geur tot een frisse, bloemige en moderne geur maakt.

”The rose is an icon of beauty, femininity and passion” Giorgio Armani

Giorgio Armani Signature Rose SìNaast de parfum van de Sì Rose Signature is er ook een bodylotion verkrijgbaar in dezelfde geur. Deze tube heeft een inhoud van 75 ml, maar de bodylotion is alleen verkrijgbaar voor 200 ml. Het is een rijke, gehydrateerde bodylotion die perfect aansluit bij de Sì eau de parfum. Bij het gebruiken van een bodylotion en een parfum met dezelfde geur wordt het ook wel ‘laagjes parfumering’ genoemd. Door de bodylotion en de parfum wordt de geur krachtiger en blijft de geur langer aanwezig.

Als Sì-fan ben erg blij met de Signature Rose limited edition. In vergelijking met de originele Sì geurlijn is de Sì Rose Signature iets bloemiger. De Rose Signature is dus vooral geschikt voor de dames die van een subtiele Sì geur houden.

Sì Rose Signature EDP 50 ml kost €99,60 en is verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Wat is jouw favoriete parfum?

Liefs, Melanie

TwitterInstagramBloglovinFacebook – Snapchat: Melanieannax

EN: Recently Giorgio Armani launched a new limited edition fragrance by Sì. It’s the sixth edition of this delicious fragrance. Today I’m going to show you the new creation: Sì Rose Signature Eau De Parfum. But, first.. look at the bottle. How cute is it! Wrapped around the bottle is a pink ribbon and you can see small gold details. Also, de liquid is pink! With an emphasis on rose, its key notes include blackcurrant extract, rose absolute, and vanilla pure essence creating a feminine, romantic, and warm fragrance. Also using the body lotion is a perfect way to let the smell of the fragrance be more stronger. I like the limited ediotion by Sì! It smells more like flowers and it is a little bit more subtle. What’s your favorite fragrance? Love, Melanie

1 Reactie

  1. 20 juli 2016 / 14:40

    Ik vind deze zooo lekker ruiken! Een vriendin van mij heeft hem en telkens vraag ik haar weer welke parfum ze nou op heeft. Ik volg je blog nu op bloglovin, volg je me terug?

Geef een reactie