Review | Kneipp Beauty Geheim Body Créme

Ja, hallo. Daar zijn we weer. Ruim anderhalve maand is voorbij gegaan na mijn laatste blogpost en een drukke periode ligt achter me. Mijn doel is dan ook om dit jaar af te sluiten met een schitterende propedeuse journalistiek. Enfin, door met de orde van de dag.

Ik stel jullie graag voor aan de gloednieuwe body créme van Kneipp. Ook wel het ‘beauty geheim’ genoemd. De grote pot van 200 ml ziet er fris en stralend uit, zoals we dat van Kneipp gewend zijn. Geen poespas, maar duidelijk en compact.

Kneipp selecteerde vier van ’s werelds meest gewaardeerde oliën en combineerde deze met intensief voedende bestanddelen voor deze body créme. Bovenaan de lijst staat arganolie wat zorgt voor weerstand, zachtheid en de glans van de huid. De tweede olie die de créme bevat is wonderboomolie. Deze olie zorgt o.a. voor een stralende teint van de huid. Ten derde bevat het product olijfolie wat zorgt voor een gezonde vochtbalans van de huid en huidveroudering tegengaat. Tot slot zorgt marulaolie voor een therapeutische werking op het natuurlijke herstel van de huid. Het klinkt allemaal veel belovend dus.

De rijke créme is ontwikkeld voor de normale tot droge huid.

Zodra de goudkleurige deksel losgedraaid wordt komt de geur je tegemoet. Het is lastig om een geur te omschrijven, maar ‘warmte’ is het eerste wat in mij opkomt bij het ruiken van deze verfijnde geur. Alsof je geniet van een luxe spa-moment. Maar ook voor het slapen gaan smeer ik mijn huid nog even goed in met deze rijke body créme. Ik ontspan en dommel daarna langzaam weg door de subtiele geur.

De substantie van het product is onwijs creamy, stevig van structuur en trekt snel in de huid. Het is dan ook ideaal te gebruiken op droge plekjes op de huid, zoals de ellebogen. Wel vind ik de créme vrij stug aanbrengen.

Nog een pluspuntje aan de producten van Kneipp is dat het geen conserveringsmiddelen, synthetische mineraal- en siliconenoliën bevat. Ook worden de producten niet getest op dieren. Top! Doe mij maar een complete voorraad van deze heerlijke lijn, want ik ben er dol op!

Kneipp Beauty Geheim Body Créme is vanaf deze maand verkrijgbaar bij de drogist voor €9,99

Liefs, Melanie

TwitterInstagramBloglovinFacebook

*spon

Geef een reactie