Review | Vichy Ideal Body Spa Douche Gel-Crème


Er zijn tientallen verschillende lichaamsproducten. Misschien gebruik je ze niet allemaal, maar een doucheproduct is in ieder geval niet meer weg te denken. Een tijdje geleden maakte ik kennis met één van de twee nieuwste, gelanceerde doucheproducten van Vichy. De Vichy Ideal Body Spa Douche Gel-Crème. Zo, dat is een hele mond vol. Vichy beloofd je met dit doucheproduct een heus spa gevoel te beleven. Dat zullen we nog wel eens zien.


Vichy Ideal Body Spa Douche Gel-Créme is verrijkt met thermaal bronwater en 15 mineralen met als doel om de huid langdurig te hydrateren, te laten stralen, comfortabel en zacht te laten voelen. Het product is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, maar waar ik nog gelukkiger van word zijn de kleine lettertjes. Het product bevat namelijk geen parabenen. Bingo! Helaas vind ik wel SLS terug tussen de ingrediënten. Dit had Vichy van mij eruit mogen laten. Voor de rest ziet het er prima uit.

Vichy: ”Bevat karitéboter voor een gehydrateerd en verzachte huid. Witte klei zorgt voor een zuivering van de doffe huid. De gel-créme textuur geeft de huid een comfortabel gevoel.”
De douchegel bevat een lichte, vrij vloeibare, substantie die, wanneer het met water gemengd wordt, een schuimende werking krijgt. Heerlijk! Het ultieme spa gevoel! De geur is net zo’n verwennerij. Een frisse, subtiele geur waar iedereen van kan genieten. Na een ontspannen douchebeurt voelt mijn huid verzorgd en fris aan. Dit ontstaat mede door de witte klei en de karatéboter.

 

Ik ben erg tevreden over dit nieuwe doucheproduct van Vichy. Het is een fris en ontspannen product, maar toch ook een tikkeltje basic. Des al niet te min is het een heerlijk product voor onder de douche. Top!

Vichy Ideal Body Spa Douche Gel-Créme is verkrijgbaar voor 9,99 euro bij (online) apotheken en op de webschop van Zorg Voor Mijn Huid. De producten zijn gesealed zodat je zeker weet dat jij de eerste bent die het product opent.


Liefs, Melanie

Twitter InstagramBloglovinFacebook – Snapchat: Melanieannax

2 Reacties

Geef een reactie