Valentijns-winactie GESLOTEN | Een MAC Product Naar Keuze GESLOTEN

MAC winactie
Met Valentijnsdag voor de deur slaat menig vrouwenhart weer op hol en ontploffen de winkels weer van de rode artikelen. Het blijft natuurlijk een grote commerciële boel, maar stiekem hopen we allemaal dat er aan ons gedacht wordt op 14 februari.

Om alle dames (of misschien wel heren) in het zonnetje te zetten, heb ik een verrassing. Ik geef namelijk één MAC product weg naar keuze t.w.v €20,-! Let er wel op dat dit product op voorraad staat op de webshop van Douglas.

Meedoen is simpel – Wat moet je doen?
• Laat onder dit bericht, op Instagram of op Facebook een berichtje achter welk MAC product jij zou willen bemachtigen. Schrijf de naam van het product voluit zodat het duidelijk is wel product je zou willen winnen.
• Like de Facebook pagina van Mel’s Mirror en het bericht over deze winactie.

Extra kans maken?
• Volg mij op Bloglovin.
• Volg mij op Instagram en like de foto van de winactie.
Deel het Facebookbericht over de winactie.

Je kan meedoen tot maandag 8 februari 00:00 uur zodat de winnaar op 14 februari kan genieten van het gekozen MAC product tijdens een romantisch Valentijnsdiner of om gewoon lekker weg te kwijlen bij een prachtig MAC product als Valentijnscadeautje van mij voor jou. Good luck!

Liefs, Melanie

TwitterInstagramBloglovinFacebook

14 Reacties

 1. Vanessa
  3 februari 2016 / 11:54

  Waaaaaaa leuke actie! Mac lipstick whirl of matte royal! Of lippotlood soar!

 2. Sanne
  3 februari 2016 / 16:44

  Aah leuk Mel! MAC Lipstick Pretty Boy Lipstick (Cremesheen Pearl)

 3. Ilsiee prins
  3 februari 2016 / 17:10

  Nice… Superleuke actie! 😀 Wat onwijs gaaf dat je dit organiseert voor de lezers van je blog… Ik volg je op bloglovin & facebook en heb het berichtje geliked/gesaved! 😀 Als ik dan echt mag kiezen wat ik ECHT heel graag wil, kies ik voor de http://www.maccosmetics.nl/product/shaded/168/310/Products/Lippen/Lipstick/Lipstick/index.tmpl Echt een prachtig kleurtje, hihi van mijn vriend hoef ik toch niets te verwachten op deze valentijndag:P

  Groetje ilsiee

  • mm
   melanieannax
   3 februari 2016 / 18:38

   Wat lief! Dankjewel! Een hele mooie keus trouwens. Misschien gaat dit product wel jouw valentijnscadeautje worden. Mannen ook altijd.. haha! Liefs, Melanie

 4. Michelle
  3 februari 2016 / 19:40

  Wat een super leuke winactie Melanie! Ik doe graag mee voor de lipstick brave.

 5. Anita H.
  3 februari 2016 / 21:31

  Ik wil graag gaan voor een mooie lipstick: Bold Spring.

 6. Sophie
  3 februari 2016 / 22:09

  Oehhh wat een leuke actie! Ik zou graag de whirl lipstick winnen (:
  Ik heb het Facebook bericht geliked en ook je pagina, ik volg je op instagram en heb ook de post geliked! (@s0phieramaekers)

  Xxxxx

  • mm
   melanieannax
   3 februari 2016 / 22:21

   Geweldig! Super leuk! Dinsdag weet je of jij de winnaar bent! Liefs, Melanie

 7. Sharon
  5 februari 2016 / 11:09

  Oeeeh, ik zou dan graag mac lipstick velvet teddy (matte) bemachtigen!!

 8. Romy
  8 februari 2016 / 12:44

  Mac lipstick sweetie (lustre)!! ?

 9. Mariët Timmer
  8 februari 2016 / 18:28

  Een hele leuke winactie!! Omdat ik toch niks ga verwachten ga ik voor de paintpot in de kleur painterly.
  En nu duimen!!

  X

 10. Linda van W
  8 februari 2016 / 19:59

  Superleuke actie!! Als ik mag kiezen ga ik voor de lipstick Mac Diva (matte). Ik volg je op bloglovin, facebook, insta en heb op alle social media’s je acties geliked!

  Liefs,
  Linda

  • mm
   melanieannax
   8 februari 2016 / 20:02

   Leuk dat je meedoet Linda! Morgen wordt de winnaar bekend gemaakt. Liefs, Melanie

 11. Sofie
  9 februari 2016 / 10:36

  Superleuke winactie ! Ik zou graag de lipstick ‘Sin’ winnen 🙂

Geef een reactie