Wat te beleven in #oktober

Één van mijn favoriete maanden is aangebroken. Oktober. De maand waarin ik lekker ga uitwaaien aan zee, toffe producties mag maken voor school en natuurlijk mijn 21ste verjaardag mag vieren. Naast Amsterdam Dance Event en Halloween er zijn veel activiteiten te beleven deze maand. In deze nieuwe rubriek ‘Wat te beleven in..’ heb ik ze op een rijtje gezet voor je.

VT Wonen Beurs
Als je verzot bent op interieurs is de VT Wonen beurs in de RAI iets voor jou. Laat je inspireren door toffe interieurstijlen en schuif aan bij ontwerpers die jou meer kunnen vertellen over de nieuwste woontrends.
Waar: Amsterdam Rai
Wanneer: Dinsdag 3 oktober tot zondag 8 oktober 2017
Prijzen: €20,- voor een toegangskaartje en bij de kassa kost een toegangskaartje €25,-

Nationaal Bokbierdag
Op zondag 8 oktober staat Zutphen compleet in het teken van bokbier. Op deze Nationale Bokbierdag is er een grote bokbiermarkt met tientallen verschillen bokbieren in het historische hart van Zutphen. Ook zijn er zijn live optredens. De perfecte combinatie voor een gezellige dag.
Waar: Zutphen
Wanneer: Zondag 8 oktober 
Prijzen: Gratis

Bron: Wijzijnwolf.nl

Roots in de Woods
Het Roots in de Woods familiefestival viert van 13 t/m 15 oktober de herfst in het Beekpark en van 13 t/m 22 oktober op verschillende locaties op de Veluwe. Theater, muziek, cabaret en culinaire Veluwse lekkernijen zijn volop aanwezig in dit weekend. Je kan zelf je eigen popcorn en brood bakken. Het ultieme cosy herfstgevoel dus. Vier de herfst in Apeldoorn!
Waar: Apeldoorn
Wanneer: Van 13 t/m 22 oktober 
Prijzen: Gratis 

Haunted House Sassenppoort
Halloween wordt steeds meer gevierd in Nederland. Ook in Zwolle gaat het griezelen. Op 19 oktober komt de verlaten gevangenis van de Zwolse Sassenpoort tot leven. In de voormalige stadsgevangenis verblijven de engste moordenaars, zombies en geesten. Durf jij het aan? 
Waar: Sassenpoort, Zwolle
Wanneer: 19 oktober
Prijzen: Volwassenen €9,99 en voor kinderen van 12 t/m 16 jaar €7,50

Museumnacht Den Haag
Geniet in het weekend van 21 oktober tot in de late uurtjes van hippe deuntjes, toffe workshops, optredens en interessante rondleidingen. Begin om 20:00 uur met de museumtocht en bezoek tot slot het Paard voor de afterparty. Een cultureel weekend dus!
Waar: Den Haag
Wanneer: Zaterdag 21 oktober
Prijzen: €16,50

Bron: Vanplan.nl

Brocante markt onder de Martinikerk in Groningen
Houd jij ook van 
brocante? Neem dan vooral een bezoekje aan Groningen. Op 21 oktober is er een brocante markt onder de Martinikerk. Van 10:00 tot 16:30 uur is het mogelijk om lekker door de kerk te struinen op zoek naar oude pareltjes.
Waar: Martinikerk, Groningen
Wanneer: Zaterdag 21 oktober
Prijzen: €5,- en voor kinderen tot 16 jaar gratis.

Open Comedy Night
Ontdek op 26 oktober bij Enschede Lacht het aanstormende talent van binnen-en buitenland. Acht comedians bezorgen je een geweldige avond met veel humor. Top voor een date night of een avondje weg.
Waar: Het Vestzaktheater, Enschede
Wanneer: Donderdag 26 oktober om 20:30 uur
Prijzen: €5,-

Is er bij jou in de buurt iets leuks te beleven wat absoluut iedereen moet weten? Laat vooral een reactie achter. Spread the world!

TwitterInstagramBloglovinFacebook

2 Reacties

 1. 3 oktober 2017 / 07:34

  Wat een leuke evenementen in oktober! Het bokbierfestival is echt wat voor mijn vriend. <3

  • mm
   melanieannax
   3 oktober 2017 / 07:37

   Haha, wat leuk! Daar werd die van mij ook al wild van ?

Geef een reactie