Early spring | Klassieke trenchoat & coltrui

De laatste blogpost schreef ik een week na de jaarwisseling. Vol plannen en doelen. Inmiddels is het lente, is de maand april bijna aangebroken en zijn mijn goede voornemens ver uit het zicht. Ik ben even afwezig geweest en dat had helaas zo zijn redenen, maar ik ben terug! En hoe..

Vandaag heb ik de Weekbreker in het leven geroepen. Een kleine rubriek die de inhoud min of meer al een beetje verklapt. Midden in de week een kort, maar krachtig artikel dat je energie geeft voor de rest van de week. Want energie is hét codewoord voor deze periode.

“Ja, ik ben klaar voor een dosis vitamine D”

De koude winterdagen hebben meer met mij gedaan dan ik dacht en ik deed dan ook een happy dance toen ik afgelopen week het zonnetje voorzichtig tevoorschijn zag komen. Ik strikte de zwarte ceintuur van mijn jas los en liet het nonchalant langs mijn lichaam hangen, zodat mijn trenchcoat dat ene frisse briesje kon opvangen. Dit is toch het ultieme early spring gevoel? Naar buiten zónder je dikke, wollen sjaal dat strak rond je hals is gewikkeld of de tot je neus dichtgeritste winterjas. Ja, ik ben klaar voor een dosis vitamine D. Klaar voor gelukzalige zonnestralen, energie en pit.

“Welk seizoen het ook mag zijn, een trui met hoge halslijn blijft mijn favoriet”

“Maar de donkere dagen zijn zo knus en gezellig”, zegt mijn vriend terwijl hij zijn kopje koffie opslurpt. “En doen we dan nog wel kaarsjes aan?” Hij, de man die het allerliefst maar één seizoen zou willen, alles behalve weg is van de winter en last but not least niks moest weten van knusse momenten. Mijn vriend is een zomer-type, maar kan, sinds we samenwonen, de warme en knusse momentjes enorm waarderen. Ik geef hem geen ongelijk. Ook de winter heeft zijn charme. Ik kan dan ook geen genoeg krijgen van mijn eerste, warme slok koffie in de ochtend, terwijl ik rondloop in een comfy trui. Die met een hoge halslijn zijn mijn absolute favoriet. Welke seizoen het ook mag zijn. Maar heel stiekem kan ik niet wachten op het terrasweer!

Tot die tijd geniet ik buiten van de langzaam stijgende temperatuur in mijn klassieke, oversized trenchcoat en blijf ik met net zoveel genot mijn kopje koffie drinken in mijn heerlijke, comfy trui.

Wie voelt ook lentekriebels?

*Dit artikel bevat gesponsorde content

Oversized trenchcoat DIDI |shop hier|
Trui DIDI |shop hier|
T-shirt C&A
Broek DIDI
Schoenen Van Haren
Schoudertastje H&M

TwitterInstagramFacebookBloglovin

Geef een reactie