Melanie

Mijn naam is Melanie, een meisje van 21 jaar dat gek is op fotograferen, de beautywereld en vooral het leven. Toen ik klein was genoot ik al van de kleine dingen die het leven mij te bieden had, maar keek ik vooral de kat uit de boom om alles goed te kunnen bestuderen. Hoe ouder ik werd hoe meer ik ging ondernemen. Zo begon ik al op jonge leeftijd te experimenteren met make-up en beautyproducten en ontstonden er de gekste looks op mijn opmaak-pop. Naast mijn interesse in het beautywereldje begon ik ongeveer op mijn 7e met korte verhalen schrijven en flanste ik gedichtjes in elkaar. Ik vond het heerlijk om mijn fantasieën en gedachten op papier te kunnen schrijven en kon er zo uren mee bezig zijn. Niet veel jaren later begon ik het fotograferen te ontdekken en ging ik op pad met mijn oude uitschuif-mobieltje (de enige camera die ik had) om foto’s te schieten. Deze hobby’s heb ik tot de dag van vandaag gehouden.

Naast mijn grote liefde voor schrijven, beauty en fotograferen, vind ik het te gek om steden te bezoeken en nieuwe hotspots te ontdekken. Ik kan oprecht genieten van een gezellig café met een goed interieur, gezellige mensen en goed eten en drinken (lees: koffie!) Net zoals ieder ander meisje hou ik natuurlijk van shoppen en kan ik mezelf uren bezig houden met social media en het researchen van leuke do it yourself projecten. Ook ben ik erg geïnteresseerd in fitness en een gezonde leefstijl. Ik probeer dan ook graag nieuwe receptjes en tips uit. Mijn iPhone 5 zit bijna aan mijn hand gegroeid en ik maak er ontiegelijk veel foto’s mee. Alle foto’s die ik deel op de site en mijn Instagram zijn dan ook gemaakt met mijn iPhone. Ik probeer alles uit het leven te halen wat erin zit en geniet van de kleine dingen die mij vrolijk maken, ook al is dat maar wakker worden met het zonnetje in mijn gezicht, dan is mijn dag al goed.

School
In september 2013 ben ik gestart met de opleiding Schoonheidsspecialiste niveau 3 op het Deltion College in Zwolle en heb ik in de zomer van 2015 mijn diploma kunnen bemachtigen. Na die zomer heb ik een extra jaar van de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste (Wellness manager) niveau 4 erbij geplakt. Ook hiervan heb ik het diploma behaald. Maar voor mijn gevoel was ik nog niet klaar met leren. Tijdens mijn studie leerde ik mijn passie voor schrijven pas écht kennen, doordat ik van mijn blog mijn eigendom op het wereldwijde web maakte. Hier wilde ik mijn werk van maken. In de zomer van 2016 stroomde ik door naar de hbo studie Journalistiek om nog meer uit mijn hobby te halen wat erin zit. Op dit moment zit ik in het derde leerjaar waar ik iedere dag een beetje meer leer over het journalistieke wereldje.

Rise up & attack the day with enthusiasm!

Liefs, Melanie

1 Reactie

Geef een reactie