WINACTIE | Een Zomerpakket t.w.v. €111,80 GESLOTEN

Mel's Mirror

Afgelopen week vierde ik het 1 jarig jubileum van Mel’s Mirror. Deze mijlpaal laat ik natuurlijk niet zomaar aan mij voorbij gaan, want een feest is pas geslaagd met een leuke traktatie. Ik geef dan ook een heerlijk samengesteld zomerpakket weg t.w.v. €111,80! Het pakket bevat producten die je echt niet mag missen deze zomer.

Het zomerpakket bevat..
• Een lichtblauwe hammamdoek. Handig voor zon, zee en strand.
• Cien shower cream Tropical Mango. De zomer onder de douche.
• Een verfrissend product. La Roche-Posay Thermaal Water (Bekijk hier het artikel over dit product)
Beachpack Natural Shower Mousse
• Beachpack Natural Sun Lotion SPF 30
• Beachpack Natural Aftersun/Showergel
• Beachpack Natural toilettas
• Dove DermaSpa Summer Revived. Een subtiele, zelfbruin bodylotion.
• Altijd handig. Verfrissende intiem tissues van Lactacyd
• 100% Caribbean Queen drankje met gember, passievrucht en ananas.
PureWoman scheermesjes. Natuurlijk!
Odorex Verzorgend Zacht roller
Odorex Onzichtbaar Puur deodorant. Onmisbaar in de zomer!

Kans maken? Doe mee en volg de stappen!
• Als je goed naar de afbeelding kijkt zie je dat er een groot vraagteken tussen de producten staat. Als verrassing krijg je namelijk nog een éxtra cadeau. Laat onder dit artikel, op Instagram of op Facebook achter wat jij hoopt of denkt te weten wat het zomerpakket als extra cadeau bevat. Kortom, wat is voor jou onmisbaar in de zomer? (HINT: De waarde van het pakket is inclusief de extra verrassing!)
• Like de Facebookpagina van Mel’s Mirror en het bericht over de winactie.

Extra kans maken?
• Volg mij op Bloglovin
• Volg mij op Instagram
Deel het Facebookbericht over deze winactie
• Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dit kan je vinden in de rechter kolom van de blog onder het kopje ‘Mel’s Mirror In Je Mailbox’

Mel's Mirror

Meedoen kan tot maandag 18 juli. Spread the world en misschien ontvang jij wel dit heerlijke, zomerse pakket met jouw onmisbare product. De gelukkige winnaar krijgt een persoonlijk mailbericht. Good luck! 

Liefs, Melanie

TwitterInstagramBloglovinFacebook

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking

19 Reacties

 1. Carlijn
  4 juli 2016 / 10:10

  Voor mij is een goed maskertje voor mijn haar onmisbaar deze zomer. Na een dagje zwemmen in chloor en zout water kan mijn haar wel wat extra verzorging gebruiken. Ook is een lekkere scrub onmisbaar in de zomer om lang van mijn bruine kleurtje te kunnen genieten. Ik ben benieuwd of het vraagteken misschien 1 van deze producten is. De andere producten zou ik lekker meenemen op vakantie naar Sunny Beach als ik win 🙂

  • mm
   melanieannax
   4 juli 2016 / 14:47

   Oeh Sunny Beach! Daar kan je de producten goes bij gebruiken inderdaad! Leuk dat je meedoet! Liefs, Melanie

 2. Vereen
  4 juli 2016 / 11:32

  Het enige wat nog ontbreekt is een bikini! Ik denk dat er een cadeaubon in zit om te gebruiken bij het kopen van je bikini om zo de beach ervaring compleet te maken. Wat het ook mag zijn, vind het een hele leuke actie Mel! Diegene die wint gaat er erg blij mee zijn! xx

  • mm
   melanieannax
   4 juli 2016 / 14:47

   Lief meid! Leuk dat je meedoet! xxx

 3. Ilsiee prins
  4 juli 2016 / 14:43

  Ahhhhhh superleuk! Wat een onwijs gave actie organiseer je voor de lezers van je blog… Wat een mega-gevuld pakket zeg! 😀 daar doe ik dolgraag aan mee om een kansje te maken! Het berichtje op mijn tijdlijn gedeeld….. Enne, het cadeautje/verrassing?? ik denk zonnebrand??? Echt ONMISBAAR als het zonnetje schijnt! 😉

  Groetje Van ilsiee

  • mm
   melanieannax
   4 juli 2016 / 14:45

   Wat lief zeg! Zonnebrand is heel belangrijk. Je huid goed beschermen is een must in de zomer, dus wie weet! Leuk dat je meedoet! Liefs, Melanie

 4. Riekie Bos
  4 juli 2016 / 16:27

  CONGRATSSS en ik waag graag een kansje! Ik hoop dat er als éxtra verrassing een klein flesje prosecco of een leuke zonnebril of zo in zit…..
  Ik like en deel op facebook, volg op twitter en heb me net voor de nieuwsbrief ingeschreven.
  duim duim duim en zonnige groetjes van Riekie

  • mm
   melanieannax
   4 juli 2016 / 16:31

   Super leuk Riekie! Oeh, prosecco in de zomer! Perfect! Leuk dat je meedoet! Liefs, Melanie

 5. 4 juli 2016 / 19:47

  Hiiii Mel, van harte gefeliciteerd met je 1-jarige jubileum! Het is er vaak op of eronder zeggen ze voor bloggers in het eerste jaar, so you made it <3 <3 😉

  Wat een mooie winactie zeg, wat een hoop mooie spulletjes! Ik gok op een tas als missing item, waar alles mooi in kan!

  Fijne zomer Mel en geniet van je vakantie!

  xoxo
  Amina

 6. Natasja Smit
  6 juli 2016 / 21:30

  Gefeliciteerd met het 1 jarig jubileum van Mel’s Mirror 🙂
  En wat een lieve Winactie ter ere van deze mijlpaal, zo heerlijk zomers.
  En wat is echt onmisbaar de Zon maar dat lukt niet om die in het pakket te doen 😉 Dan ga ik voor een goed boek om heerlijk in te kunnen lezen voor ontspanning of een mooi badpak/bikini ♥
  Ik volg je nu op FB, Insta en BL
  Op FB gedeeld en ingeschreven voor de nieuwsbrief

 7. Eva Narcisz
  8 juli 2016 / 07:52

  Een zonnebril ( en de zon  ) Gefeliciteerd !! Wat een geweldige actie . Ik volg je op bloglovin en ben fan op FB. Geweldige producten , ik maak graag kans.

 8. inge van den berg
  9 juli 2016 / 09:31

  Van harte gefeliciteerd met het 1 jarige jubileum. Ik hoop dat er nog veel gezellige berichten op je blog voorbij komen. Voor mij zijn zonneproducten onmisbaar en een zonnebril. Ik denk dat er een kortingsbon onder het vraagteken ligt. Misschien wel voor een zonnebril. Ik doe graag mee en deel ook verder via je Facebook.Fijne zonnige dag

 9. elisabeth maria martina
  9 juli 2016 / 10:26

  gefeliciteerd met het jubileum, ik wil graag een kansje wagen
  zou zomaar kunnen slagen #duimen

 10. Sabrina
  9 juli 2016 / 22:05

  Nog van harte gefeliciteerd met je jubileum! Dat is een mooie mijlpaal die ik graag met je deel 🙂
  Ik denk dat er een tijdschrift pakketje in zit, of een zonnebril, of slippertjes! Ik doe iig graag mee want deze goodies zijn super! ! Ik volg je op bloglovin, fb en Instagram. Ik heb gedeeld en gesaved!

 11. Linda Bos
  9 juli 2016 / 22:35

  Leuke actie in het kader van je 1-jarig jubileum, gefeliciteerd. Ik kan geen warme zomerdag zonder een fles water dus ik hoop dat er op het vraagteken een goede bottle komt te liggen.

 12. Melanie
  11 juli 2016 / 17:23

  Wat leuk mel! Ik weet nog dat je erg klein begon en ik moet zeggen wat ben je gegroeid hierin. Heel erg leuk om te zien! 1 jaar alweer, wauw!
  Ik denk dat er een goed boek bij hoor of iets van een schrubje om je huid na de zon goed te verzorgen. Of een maskertje/ crème voor je gezicht die zeker niet vergeten mag worden op vakantie.

  • mm
   melanieannax
   15 juli 2016 / 19:25

   Wat lief Mel! Dankjewel! Leuk dat je meedoet! ?

 13. 13 juli 2016 / 07:23

  Gefeliciteerd!
  Doe ook graag mee.
  De zomervakantie begint voor ons bijna
  heerlijke producten om samen met mijn 3 kinderen te delen.

Geef een reactie